Kuukauden tähtimerkki Vaaka panee kuntoon tyylinsä ja budjettinsa.

 

Oinas 21.3.–19.4.

Itse aiheutetusta stressistä ja tukalista tilanteista on turha kiukutella muille, sillä syyllinen löytyy helposti peiliin katsomalla. Keskity siis nyt olennaiseen, laske kyynärpäät kyljille ja anna tilaa myös toisille. Vie loppuun asti aloittamasi asiat niin työssä, vapaalla kuin vaateostoksillakin.

Huomaa nämä päivät: Asennoidu avarakatseisesti 4.–31.10.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Härkä 20.4.–20.5.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heikoille jäille on turha lähteä tunkemaan ensimmäisenä kinttujansa kastelemaan ilman kunnon varusteita ja selkeää päämäärää. Jos et ole valmis juuri nyt toteuttamaan unelmiasi, nuku rauhassa yön yli. Maailma muuttuu ja sitä on turha yrittää pysäyttää. Mutta hetki jolloin hyppäät siihen mukaan, on omassa vallassasi.

Huomaa nämä päivät: Uudistuksia pukkaa etenkin huhtikuun Härillä.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Anna kaikkien pyörien pyöriä, mutta pidä tavoitteesi kirkkaana mielessäsi. Liian kova vauhti uraportaita kavutessa saa olon tuntumaan helposti yksinäiseltä. Sekoitus työtä ja joutenoloa ystävien kanssa takaa rauhallisen yöunen. On parempi välillä hiljentyä meditaatioon rauhallista musiikkia kuuntelemalla.

Huomaa nämä päivät: Ole erityisen selvä sanoissasi 4.–10.10.

Rapu 21.6.–22.7.

Hyvän ja huolitellun pukeutumisen eteen kannattaa nähdä vaivaa. Älä anna periksi, vaikka viimeiset asuvalintasi olisivat osoittautuneet vikatikeiksi ja sukellus sovituskoppiin saa vain tuskan hien otsallesi. Anna pessimistipeikollesi lopputili samantein ja suuntaa askeleesi ostoskatujen ihanan tunnelmalliseen maailmaan.

Huomaa nämä päivät: Kesäkuun Rapu, luovu turhasta, mutta älä luovuta!

Leijona 23.7.–22.8.

Verkostoidu ja kohtaa uusia ihmisiä niin paljon kuin kykenet. Muista päivittää somessa itsesi ja kontaktisi. Tarkista, että ilmennät juuri sellaista minää, jollaisena haluat ympäristösi sinut näkevän. Haasteenasi voi myös olla, että olet ottanut kantaaksesi liian suuren taakan. Vie päätökseen ne asiat, jotka olet luvannut.

Huomaa nämä päivät: Pura ylimääräistä energiaa lenkkipoluilla 4.–31.10.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Usko pois, uudistuksia on helppo tehdä, kunhan aloitat ne heti. Älä anna rakkautesi rutiineihin rutistaa aikataulujasi liian kireiksi ja ennalta sovituiksi. Jätä sinne tänne tilaa nauruntäytteisille hullutteluhetkille. Kasvata tai lyhennä hiuksia. Vaihda vaatteiden tyyliä tai värejä ihan huvin vuoksi. Tee tuttavuutta uusien naapureiden ja työkavereiden kanssa.

Huomaa nämä päivät: Hurmaa ja charmaa 11.–31.10.

Vaaka 23.9.–22.10.

Muista hymyillä, kun juhlistat syntymäpäivääsi. Uusi henkilökohtainen vuotesi kannattaa startata tyylikkäästi ja taitaen. Nyt on menestyksekkään tulevaisuuden luonnin hetki. Pidä tavoitteet realistisina ja budjetti tasapainossa. Sujuva seuraelämä ei vaadi liikaa luksusta vaan kohteliasta keskustelutaitoasi.

Huomaa nämä päivät: Valikoi sanasi erityisen tarkoin 4.–10.10.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jos et vielä ole kömpinyt luolastasi leiskauttamaan leikkimielisiä silmäniskujasi, ei hätää, sillä aikaa on. Hurmauskautesi kestää koko loppusyksyn. Tämä saattaa aiheuttaa kateutta. Älä turhaan ripottele suolaa rakkaudessa rannalle jääneiden haavoihin kertomalla kaikkea viimeisistä valloituksistasi.

Huomaa nämä päivät: Virittäydy vastustamattoman vetovoimaiseksi 14.-31.10.

Jousimies 22.11.-21.12.

Alkaako tuntua siltä, että omatkin jutut kuulostavat liian tutuilta? Jos vapauden kaipuu kaihertaa rinnassasi yhä voimakkaampana, on ehkä aika nostaa kytkintä tai ainakin selvittää, mistä vielä haaveilet elämässäsi. Yhtä tärkeää kuin tavoitella ja toteuttaa unelmiaan, on uskoa niihin.

Huomaa nämä päivät: Unelmoi, visioi ja suunnittele tulevaisuuttasi 4.–31.10.

Kauris 22.12.–20.1.

Varmin tapa saada yksi asia epäonnistumaan on tehdä viittä erilaista yhdellä kertaa. Pane tavoitteesi tärkeysjärjestykseen. Tarvitsetko enemmän koulutusta kuin harrastuksia ja vapaa-aikaa? Vähän kerrallaan on paljon pitkällä aikavälillä. Ota tehtäväksi vain sen verran kuin jaksat, niin asiat eivät jää puolitiehen.

Huomaa nämä päivät: Viimeistele pitkän tähtäimen suunnitelmia 14.-31.10.

Vesimies 21.1.–19.2.

Kuka sanoi, että sinun pitäisi juuri nyt hidastaa, koska luontokin valmistautuu talviuniin? Pysymällä menossa mukana pysyt aktiivisena ja virkeänä. Ole aina ensimmäisenä: ilmoittaudu kilpailuihin, panosta tiimin onnistumisin. Istu vaikka eturivissä, niin kerkeät singahtaa seuraavaan tapahtumaan kärkijoukkojen mukana.

Huomaa nämä päivät: Ota aktiivinen asenne 4.–31.10.

Kalat 20.2.–20.3.

Tulevaisuus tuikkii tähtien lailla kirkkaana, kunhan päästät itsesi irti aikansa eläneistä rajoitteista. Mene virran mukana sinne, minne muutkin suuntavat ja ota avoimesti mietintään uudet ideat. Nauti elämästä nyt äläkä odota tulevaa. Hyvää fiilistä eivät lokakuun loskakelitkään voi himmentää

Huomaa nämä päivät: Varaa aikaa hiljentymiseen ja retriittiin varsinkin 21.–28.10.

Sisältö jatkuu mainoksen alla