Ei pelkkä läpikulkutila – sisustustoimittajan eteinen sai remontissa ylellisen ilmeen

Finarten viskoosimatto sopii yksiväriseen tunnelmaan. Vanhat kiinalaiset arkut ja Teemu Korpelan maalaus näkyvät kodin ruokailutilaan. Kalanruoto- parketti on Floordecorin.

Sisustustoimittaja Irene Wichmann remontoi uuden kotinsa eteisen James Bond- ja Mad Men -elokuvat mielessään.Lue koko juttu

Ei pelkkä läpikulkutila – sisustustoimittajan eteinen sai remontissa ylellisen ilmeen

Kommentit (7)

Vierailija

Hieno eteinen! Mutta alkuperäiset eteisen kaapit olivat IHANAT, ainutlaatuiset ja ennen kaikkea talon alkuperäisen hengen mukaiset. En ymmärrä, miksi rouva sisustaja kutsuu teettämiään muutoksia (kuten kalanruotoparketti) "talon hengen ja tunnelman" mukaisiksi, kun heti jutun ensimmäisessä lauseessa käy ilmi, että kyseessä on alkuperäiskuntoinen 70-luvun asunto! Enemmän taitaa kuvastaa sisustajan omaa henkeä ja jossain määrin myös 50 - 60 -lukujen taitetta, johon ingressissä mainitut tuotannotkin pääosin sijoittuvat. Jokainen sisustakoon kotinsa oman makunsa mukaan, mutta antaa jotenkin ammattitaidottoman kuvan, kun kyseessä on kuitenkin sisustuslehden juttu sisustustoimittajan kodista...

  • ylös 40
  • alas 28
Vierailija

Mielenkiintoinen sisustus, joka kuitenkin pilattu Ikean kaapeilla. Kuin timantteja ja pahvia. Harmi.

  • ylös 29
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Alkuperäinen arkkitehdin suunnittelema kaapisto siis hävitetty. Onpa todella sääli. Tuntuu kurjalta ettei tällaista arvosteta vaan korvataan Ikean kaapistolla. Ihan käsittämätöntä.

  • ylös 32
  • alas 29
Peksuli

Harvoin näkee juttua, jossa uusi lopputulos on huonompi kuin alkuperäinen :) kerrankin näin

  • ylös 29
  • alas 8
Satunen

Olipa uskomattoman huono muutos! Alkuperäinen eteinen oli todellinen helmi, nykyinen täyttä tusinaravaraa ja suorastaan mitään sanomattonan tylsä 😔

  • ylös 13
  • alas 22
Terveiset Keski-Euroopasta

Remontoitu eteinen on todella HARMONINEN ja HIENO! Käsi ylös kuka olisi halunut katsella olohuoneesta eteisen naulakossa roikkuvia päällystakkeja? Tuskin kukaan ainakaan kovin ilahtuneena eli turhaa arvostelua taas jälleen kerran.

Asunnossa on tammiset väliovet niin tottahan asunnon henkeen sopii paljon paremmin tamminen kalanruotoparketti, kuin alkuperäinen koivulaminaatti.

Irene Wichmann on Gloriakoti-lehden pitkäaikainen päätoimittaja, nykyisin sisustustoimittajana tekee kivoja sisustusjuttuja lehteen. Hänen kodissa on tehty muitakin erinomaisia hyviä remontteja mm kylpyhuoneeseen putkiremontin jälkeen. Hän jos kuka ymmärtää arvostaa 70-luvun asunnoissa olevan alkuperäistä tyylin ja säilyttää sen hengen.

On outoa että heti kuvitellaan, että vanhat kaappien ovet hävitetään, eikä edes tiedetä asiasta totuutta. Ikean kaapinrungoissa ja kierrätyspuusta valmistetuissa Ikea Reinvoll-ovissa ei huuda Ikea, jos sitä pelätään. Nyt saatiin paljon erinomaista säilytystilaa eteiseen samalla värimaailmalla, eikä turhia vaatekaappeja ahdata esim. makuuhuoneeseen.

Kiitos mukavista ja rentouttavista lukuhetkistä Gloriakodin parissa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat