Kommentit (7)

Jaana_

Hienoa, että tuotte vastuullisuuden osaksi sisältöjä. Suunnitelmana kuulostaa hyvältä – jään innolla odottamaan, miten kääntyy tuleviin numeroihin. Etenkin muodin/tyylin pitkäikäisyys kiinnostaa.

 • ylös 5
 • alas 57
Liisa Kokko-fani

Missä on Liisa Kokko? Selaan aina lehdestä ensimmäiseksi Liisa Kokon jutut, ja tässä uusimmassa numerossa ei ollut yhtään! Pettymys oli suuri. En tykkää tällaisesta uudistuksesta yhtään... Liisa Kokko takaisin!

 • ylös 20
 • alas 8
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JL

Liisa Kokko-fani kirjoitti:
Missä on Liisa Kokko? Selaan aina lehdestä ensimmäiseksi Liisa Kokon jutut, ja tässä uusimmassa numerossa ei ollut yhtään! Pettymys oli suuri. En tykkää tällaisesta uudistuksesta yhtään... Liisa Kokko takaisin!
Mietin juuri aivan samaa ja tulin siitä tänne varta vasten kirjoittamaan, ja ilahduin muidenkin kaipaavan Liisa. Harkitsen jo lehden tilauksen peruuttamista, mikä olisi sääli, kun olen ollut lukija jo 25-vuotta. Uudistus vaikuttaa synkältä. Kuplivaa, tyylikästä pukeutumista ajattomalle naiselle, kiitos. Se on vastuullista.

 • ylös 20
 • alas 12
Sissi

Olin pettynyt lehteen. Kukaan ei uskalla sanoa tätä ääneen, mutta suomalaiseen lehteen haluaisin saada suomalaisille naisille sopivaa muotia. Jos kuvataan 20 sivua muotia maahanmuuttajien päällä ja loput kuvat ovat ostettuja, joita pinterest on jo pullollaan, niin miksi ostaisin lehden?

 • ylös 5
 • alas 23
JL

En ole samaa mieltä Sissin kommentista. Mielestäni tarvitsemme monenlaisia ja monenikäisiä malleja ja roolimalleja. Ja tällaista eri-ikäisten ja taustaisten mallien kirjosta olemme aina saaneet Gloriassa nauttia. Kommenttini liittyy ainoastaan siihen, että olen mieltänyt Glorian Riitta Lindegrenin ajoista saakka lehdeksi, jossa kulttuurin ja mielenkiintoisten henkilöhaastatteluiden lisäksi saa vinkkejä bisnespukeutumiseen oli sitten kysymys puvuista tai kasuaalimmasta tyylistä. Varsinkin konservatiivisimmilla aloilma on välillä vaikeaa pukeutua laadukkaasti mutta naisellisesti. Gloriasta on saanut vinkkejä rohkeampiin väri-ja materiaaliyhdistelmiin säilyttäen kuitenkin asiallisen ja räätälöidynnäköisen tyylin, jossa on ”on par” kollegan eli pukimiehen rinnalla. Kysymys ei ole todellakaan siitä, että pitäisi hankkia aina uutta, vaan päinvastoin siiitä, miten yhdistää oman vaatekaapin ajattomia, laadukkaita asuja vähän uudella iloisella tavalla. Tätä tarkoitan tyylikkyydellä ja ajattomuudella, joka on myös vastuullista. Uusi lehti oli vähän Trendi-lehden näköinen. Pidän Trendisyä myös, mutta sillä on eri funktio ja kohderyhmä joka Glorialla on (tai oli). Tai näin ainakin olin nämä eri brändit kuluttajana mieltänyt.

 • ylös 26
 • alas 5
Solitaire

Gloria oli todella pitkään aivan poikkeuksellinen julkaisu, paketti, missä riitti luettavaa ja tutkailtavaa pitkäksi aikaa. On todella ilo palata vanhoihin, jopa 1990-luvun numeroihin ja huolella kirjoitettuihin artikkeleihin.

Olen varma, että lukijakuntanne ei ihan vielä ole valtaosaltaan maahanmuuttajataustaisia ja hijabia käyttäviä naisia, joten toivon päätoimittajan huomioivan lukijakuntaansa. Muotijutun oli varmaan tarkoitus olla uraauurtava mutta tämä taisi kohdallani olla viimeinen irtonumero, jonka ostan, vaikka malleina toimineet neidot olivat kauniita. Tilauksesta olen luopunut jokunen vuosi sitten.

 • ylös 20
 • alas 3
Entinen tilaaja

Olen monta kertaa kommentoinut lehteä erityisesti siitä syystä, että varsinkin muotijutut ovat olleet sellaisia, että valinnat ovat olleet liian erikoisia ja vaatteet ja asusteet vain muutamista helsinkiläisistä liikkeistä saatavia. Erittäin hintavia, mutta eivät klassisia ja pitkään käytettäviä. Naisille, joiden työssä pitäisi pukeutua asiallisesti ja tyylikkäästi, ei juuri koskaan ole ollut vinkkejä. Kuvat ovat myös olleet sellaisia, joista ei kunnolla saa selvää, miltä vaatteet oikeasti näyttävät. Linnunpelätinvaatteita ja -kuvia on kyllä riittänyt. Olen samaa mieltä siitä, että myös suomalaista muotia pitäisi esitellä. Myös valmisvaatteita eikä vain ateljeevaatteita, joista ”hinta vain kysyttäessä”.
Minua on myös häirinnyt, että muutamien mieshaastateltavien edessä toimittaja on suorastaan ”mennyt polvilleen” haastateltavan edessä. Muissakin jutuissa edes lievä kriittisyys voisi olla aiheellista. Esimerkiksi Balmuir-juttu ja firman tuotteiden tausta ja valmistus todellisuus ovat todellakin eri maailmoista.
Mielelläni näkisin henkilöhaastattelujen myös maahanmuuttajanaisista ja -miehistä. Muistakin kuin julkkiksista.

 • ylös 15
 • alas 5

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat