Rohkeita paljastuksia ja ihanaa hömppää – Tällaisia ovat keski-ikäisten naisten blogit

Bloggaaminen saati vloggaaminen ei ole enää vain nuorten naisten juttu. Yhä useampi aikuinen nainen haluaa esitellä tuntemattomille niin vaatekaappiaan kuin seksielämäänsäkin.Lue koko juttu

Rohkeita paljastuksia ja ihanaa hömppää – Tällaisia ovat keski-ikäisten naisten blogit

Kommentit (3)

Vierailija

Kirjoittaja tiivistää bloggauksen motiivin hyvin. Minäkin ajattelin pitkään, että miksi bloggaisin, olenhan vuosikymmeniä työelämässä kirjoittanut. Kun kuitenkin aloitin, tajusin bloggaajan vapauden. Itse valitsen mitä kirjoitan ja kuvaan, miten ja milloin sen teen. Blogi saa huomioimaan asioita tarkemmin. Olisiko tästä aiheeksi? Tuosta otankin lisää selvää. Tykkään kuvata ja otan paljon kuvia mahdollista blogijuttua ajatellen. Eilen innoistuin hakemaan tueksi kirjastosta aihetta käsittelevän teoksen ja työstin blogiani monta tuntia. Tallensin tietoa, joka pelkkiä kuvia katselemalla olisi nopeasti haihtunut mielestä. Puoliso välillä kyselee, miksi jaksan moista puurtaa. Omaksi ilokseni. Kyllä paria kuukauttaa vaille seitsemänkymppinenkin kokee, näkee. pukeutuu, hoivaa itseään, ihastelee ja ihmettelee. Henkilökohtaisena ihmiskokeena tutkailen, mihin ikään asti blogi jaksaa innostaa, kun ihan pian ikä kirjautuu taas uudella vuosikymmenellä.

  • ylös 17
  • alas 17
Vierailija

Hei, olen kyllästynyt perheellisiin blogeihin, blogein kosmetiikkaan liittyviin asioihin ja kauneuteen liittyviin asioihin, niitä on enemmän ja ne on sellaisia lukijoita varten, mutta ei minunlaisia lukijoita varten.

Kaipaisin jotain rohkeita blogeita, jotka kuuluisi ikäporukkaan esim. +50-70v, joihin mahtuisi kaikenlaista juttua esim. nolottavia kärähdyksiä, ylinopeussakkoja, käsiraudoista kokemuksia, kalenterituunauksia, ikäloppuun liittyviä asioita, esimerkiksi ikäloppuun liittyvät asiat, olisiko se näin loppuikä vai siihen mahtuu vielä kiihkeään elämään liittyvät asiat, vaikka on ryppyjä ja harmaa tukka ja rupsahtamiseen liittyvät kehon merkit, mitkä saa tajuamaan, että niissä ei ole mitään hävettävää, vaan niissä on taidellista kauneutta ja jotain pelkoon liittyviä asioita esim. samanikäisen parhaan ystävän kuolema, yksin jäämisen pelkoa ja jotain yksinäisyyteen liittyviä asioita, miten on selviydyttävä ja otettava päivä kerrallaan ja ratkaisuihin liittyvät asiat, miten olisi päästettävä eroon yksinäisyydestä ja miten siinä menettelee ja harrastuksista jne.. 

Sellaisista blogeista olisi hyötyä meille, jotka kuulumme samaan ikäporukkaan, jota tulee vastaan nämä kaikenlaiset asiat, joita elämä tuo mukanaan...

+50 elämäkö valuu pois vai ikä on pelkästään numero?

  • ylös 11
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kävin tsekkaamassa tuota Cougarwoman blogia, ja olipa Kyllä harvinaisen vastenmielistä ja lapsellista luettavaa. Toiset ei näemmä ole kasvaneet aikuisiksi vielä keski-ikäisenäkään ja elävät jossakin epärealistisessa kuplassa liittyen itseensä ja olemiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat