Kati sai reppureissulla idean luksushotellista – nyt hänen yrityksensä Thaimaassa on huikea menestystarina

Katin kantapaikkoihin kuuluu Scarlett-viinibaari Pullman-hotellin 37. kerroksessa.

Thaimaalaisella autiorannalla Kati Häkkinen sai idean sinne sopivasta rantahotellista. Kovalla työllä syntyi huippusuosittu Aava Resort & Spa, ja mikkeliläinen Kati jäi maailmalle. ”Pidän itseäni menestyjänä, koska uskalsin lähteä toteuttamaan unelmaani.”Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

"Kati työskenteli vuosia ilman lomia ja palkkaa Aavan menestyksen eteen." Olettaisin että myös hänen miehensä teki samoin. Aivan normaalia yksityisyrittäjyyttä.

Jorma&Helena/Napua

Kati on ihana-, edustava-, rohkea- ja lapsiaan syvästi rakastava Suomalainen nainen. Toivon hänelle menestystä ja kaikkea hyvää hänen elämäänsä.

Vierailija

Kati on kaikkea muuta kuin edustava, rohkea ja mitä hän itsestään tuossa edellisessä kommentissa kertoi. Jokainen rakastaa lapsiaan. Siitä ei barrikaadeille kannata itseään nostaa. Hän on keskivertosuomalaista naista huomattavasti nuhjuisemman ulkomuodon omaava otus. Iso miiinus silareista, koska nyt toinen maitorauhanen saattaa sojottaa mihin sattuu 🤣🤣🤣 turha ihminen joka ei yritysmaailmasta tiedä tuon taivaallista. Ex-puoliso hoiti raha ja bisnesasiat. Se on totuus. Voi neidän pientä siivellä eläjää.

Jorma&Helena/Napua

Henkilökohtaisesti pidän jokaista, joka uskaltautuu Thaimaassa Muay thai-kehään puoliammattilaista vastaan, rohkeana. Itse en sitä uskaltaisi tehdä, ja epäilenpä että siihen ei täällä puuntakaa nimimerkeillä huutelijoista muistakaan olesi. Ymmärtääkseni Kati on tämän tempun tehnyt ja vieläpä menestyksekkäästi.
Pidän myös tämän yrittäjäpariskunnan riskinottoa todella rohkeana tekona, rahoittipa sen kuka hyvänsä. He ovat olleet ihailtavan sitkeitä ja uskoneet unelmaansa. Todellisia yrittäjiä, molemmat. Se että he ovat eronneet ei vie yhdessä saavutettuja unelmia kummaltatakaan pois.
Olen varmaan liikkunut väärässä kaupungissa, tai jotain, mutta jos vertaan meidän kylän naisia ja Katia, kyllä minusta Kati on keskivertoa suomalaisnaista huomattavasti edustavampi.
Arvostan.

Mikkeliläistä luxusta

Aava ei ole luksushotelli kuten otsikossa väitetään.
Olen käynyt siellä ja huoneet kaipaavat päivitystä. Tyynyt homeessa, huonekalut hajalla ym. mukavaa ”luksusta”.

Ja tosiaan Atte Savisalo on hotellin omistaja.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat