Millaisia oppeja saa maailman suosituimmalta henkiseltä valmentajalta? Testasimme kalliin ja elämyksellisen seminaarin

Tony Robbins vakuuttaa, ettei ratkaisevaa ole, mitä elämässä tapahtuu vaan miten tapahtumiin suhtautuu.

Maailman menestynein henkinen valmentaja Tony Robbins vetää hurmoshenkisiä seminaareja, joilla hän on muuttanut miljoonien ihmisten elämän. Anna Perho lähti testaamaan, löytyykö huudon ja tanssiharjoitusten lomasta apua uramuutokseen.Lue koko juttu

Millaisia oppeja saa maailman suosituimmalta henkiseltä valmentajalta? Testasimme kalliin ja elämyksellisen seminaarin

Kommentit (4)

Aaaa

Tony Robbins ja ainakin organisaationsa on vilpittömän kiinnostunut rahoistasi. Voisin kirjoittaa pidemmänkin jutun. Omakohtainen kokemus. Penniäkään en antanut, yritys oli kyllä kova heillä myydä. Paljon häiriköintiä, manipulointia ja ahdistelua. Sarasvuo toki komppaa minkä kerkeää, koska haluaa Robbinin rippeet mitä jää ja tekee samaa bisnestä/puoskarointia. 

  • ylös 13
  • alas 15
Vierailija

Maaailman suosituin henkinen valmentaja palvoo rahaa, ja näin maapallon kestokyky heikkenee koko ajan tämän valmentajan elämänfilosofian myötä.

Mitä tarkoittaa kursiivilla painettu opetusten aakkoset, että ihminen on olemassa vain omissa ajatuksissaan ja siten kuollut?

Kuka on olemassa vain omissa ajatuksissaan? En ymmärrä tätä.
Onko tämä mies olemassa jotenkin eri tavalla kuin muut kun hänet tietää moni, hänellä on hyvin rahaa, ja hän saa ihmiset mukaansa?

Ja vastakohta joku joka elää mahdollisimman paljon sopusoinnussa luonnon kanssa, ei ole hankkinut sähköä, ei vesivessaa, asuu pienesti, ja yrittää olla tappamatta ketään tai tuhoamatta luontoa, rauhassa maapallon kanssa, tai kaupungissa mahdollisimman ekologisesti tai telttaillen jossain, ilman että moni tietöä, ilman paljon rahaa, jotenkin vähemmän olemassa?

Kiinnostaa tämä, kun itse ajattelen molempien olevan samalla tavalla yhteen liittyneitä atomeja maailmankaikkeudessa, mutta eri filosofian sisäisesti ohjaamia.

Muuten nuo ajatusten ja tunteiden vapautumisesta ja niiden piinasta luopuminen kuulostaa budhalaisuudelta.

Tämmöisten ihmisten en toivo tekevän lapsia, jotka kokevat oman lapsuutensa heikoksi. Joskus nämä ihmiset ovat pahoja.

Machiavellismi (keinoilla ei ole väliä, oma päämäärä on aina oikein keinoista väkittämätyä, vaikka matkalla tappaisi muita), sadismi (toiselle kärsimyksen aiheuttaminen suoraan tai epäsuorasti muiden kautta on kivaa) psykopatia ja narsismi saattaa liittyä ihmisiin, jotka haluavat vaikuttaa muihin ja hyötyä heistä.

  • ylös 13
  • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On mahdollista, että ihmiset, jotka kokevat oman lapsuutensa olleen puutteellinen, ajattelevat jotenkin olevansa maailmankaikkeuden keskuksia ja menestyjiä, jos ovat hankkiutuneet keskiluokkaisen kuoren alle, ja näin mikä tahansa on oikeutettua, keinoilla ei ole väliä, ja jotkut käyttävät myös jälkeläisiään nappuloina haitan tekoon hyvin oudoilla tavoilla, joiden tarkoitus on tuhota jonkun elämä.

  • ylös 11
  • alas 14
Vierailija

Tämän tyyppiset ihmiset kykenevät halutessaan tuhoamaan jonkun ihmisen elämän, koska heillä on halu vaikuttaa ja tutustua ja kerätä mahdollisimman paljon verkostoa, jota voi käyttää hyväksi myös pahuuteen. Esim 10 vuotta kestävät melukampanjat, yksityisyyden rikkominen myös kohteen läheisiltä ja heidän varhaislapsuuden ja leikki-iän ryhmien saastuttaminen valheilla kätyreidensä kautta, ym.
10 vuotta melukampanjaa ym totaalista haitantekoa tarkoituksena tappaa:
https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/hiddenevil/hiddenevil17...

Kiusaamista vastustavat tai muuten lasten asialla näinnäisesti olevat, kuka vain lähtee mukaan, kuten historia on monta kertaa osoittanut

  • ylös 11
  • alas 14

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat