Kommentit (5)

Seetu

Tytär joku aika sitten sanoi, että tilaa nyt Glorian koti, kun se on niin hyvä lehti.
Mutta kun kuulin, että lehti uudistuu ajattelin etten tilaa ennen kuin näen muutoksen. Ostin siksi irtonumeron, mutta valitettavasti en pitänyt ollenkaan uudistuneesta lehdestä eikä myöskään tytär enää kehottanut tilaamaan.
Kiva jos joku tykkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ZH

Ja minua alkoi jännittämään, koska en ole saanut uudistunutta Gloria Kotia vielä kotini Keski-Euroopassa. Jospa tänään tärppäisi ja posti ilahduttaisi uudistuneella lehdellä. Hyvää siis kannattaa odottaa.

  • ylös 10
  • alas 4
ZH

Tänään sain lehden vihdoin käteeni. Ja mitä ihmettä: uudistunut Gloria Koti-lehti on aivan IHANA! :)
Upeat isot kuvat tekevät lehden lukemisesta todella luksusta. GK on entiseen nähden nyt enemmän harmoninen ja seesteinen elämys - ja tuntuu, että sisältökin on kokenut jonkinlaisen 'konmari' -uudistuksen. Olenpa todella iloinen että muutin tilaukseni 12 kk kestäväksi. Ja saan nauttia yhdestä sisustustyylikkyydestä enemmän kuin irtonumeron ostajat. Sekin on pientä plussaa.. ja korvaa mielestäni jo ulkomaan kalliit postimaksut. ;)

Onnittelut jokaiselle lehtiuudistukseen osallistuneelle. Koska eihän kai näin suuri muutos voi olla vain yhden henkilön takana? Tiimi on onnistunut upeasti, ja voisin kuvitella, että henkilökemiat puhuvat toimituksessa samaa kieltä, että saadaan näin mahtava lopputulos lehtipainosta! Kiitos tästä!

Kiitos, nyt jatkan nauttimista lehden seurassa. :)

PS. edellistä uudistusta kritisoin 'ecopaperista', päätoimittaja Tytti Kontulalle, ja kiitos, sain myös palautetta. Nyt en keksi enempää kehuttavaa kuin hyvän mielen tästä eteenpäinkin. Eli odotan innolla seuraavan kuun uusia numeroita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat