Gloria Fashion Show'n vierailla nähtiin upeita tyylejä – katso kuvat!

Gloria Fashion Show'ssa tyyli-inspiraatiota riitti myös näytöslavan ulkopuolella. Ikuistimme säkenöivät juhlavieraat, katso kuvakavalkadi!Lue koko juttu

Gloria Fashion Show'n vierailla nähtiin upeita tyylejä – katso kuvat!

Kommentit (5)

Rikka Juntala

Tämäkö surullinen joukko edustaa suomalaista parhaimmillaan? Olen totaalisen järkyttynyt. Onko niin,ettei tässä maassa ole jäljellä yhtään tyylikästä ihmistä? Jos on,niin nähtävästi karttavat kaukaa tuollaiset tilaisuudet...Ei yhtään hyvin leikattua tukkaa,ei yhtään tyylikästä asukokonaisuutta. Käherrettyjä hiuksia,liikaa meikkiä,sotkuista pukeutumista. Huomion tavoittelu ja liikaa yrittäminen ei ole tyyliä,se on säälittävää.

  • ylös 19
  • alas 14
kutsuvieras

No höpö höpö, oli ilo katsella noin tyylikkäitä juhlavieraita! Kuten aina, joukkoon mahtuu myös pari ...persoonallisempaa pukeutujaa, mutta onhan yleisilme todella style!

  • ylös 12
  • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos ei näe ei näe...

No,jos tuo joulko on sinusta tyylikästä,niin on ehkä turha kommentoida enempää...kiva,että tykkäät🙄

Keisarin uudet vaatteet(ko)?

Venetsialaisnaamiot päähän ja karnevaali on valmis... Jos tavan tallaaja esiintyy jossain juhlassa liian ison laukun, väärän väristen sukkien/kenkien/muiden asusteiden kanssa, tyylipoliisi Sykkö on osoittamassa soo soo sormella, ei näin. Mutta "ilmainen" samppanja antaa näköjään luvan pukeutua kuinka tahansa. Ja onhan sentään kysymyksessä Gloria Fashion Show, jossa wanna-be ja b-luokan julkkiset saavat esiintyä, kunhan edes jotain on päällä. Jos joku herrashenkilö olisi saapunut paikalle raksamiehen kamppeissa, se olisi varmaan julistettu tulevan pikkujoulusesongin must -puvuksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat