Elisabeth Rehn kertoo tärkeimmän oivalluksensa: ”Päätin, etten pelkää vaikeita tehtäviä”

Työ ihmisoikeuksien puolesta opetti Elisabeth Rehnille, että vaikutusvaltaisimmat ihmisetkin ovat vain ihmisiä tavallisine tarpeineen.Lue koko juttu

Elisabeth Rehn kertoo tärkeimmän oivalluksensa: ”Päätin, etten pelkää vaikeita tehtäviä”

Kommentit (6)

Vierailija

Ja jos ehtii olla kiitollinen yhdellekään joka ei osallistu tai ainakaan kirjoittaa siitä, seuraavana sadistinen peluriperhe keksii henkilön tai tavan jolla saadaan mukaan vainoamasn ja tuhoamaan porukassa yhden elämää kolmessa polvessa.
Kyseessä järjestäytynyt vainoaminen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ja edelliset ovat aina uhrinsa uhreja kun ensin on tehty tahallista vakavaa haittaa yhden tai edellisten yllyttämänä.

  • ylös 11
  • alas 13
Vierailija

http://www.etlehti.fi/keskustelu/26844/tules_mummo_kyytiin
Tuossa on sen tyylin toimintaa netissä, josta kyse vainossa jota jotkut harrastavat asuinalueella . Joitakin täytyy palvoa, tai he laittavat hovin asialle tuhoamaan jonkun elämää.

Haastavat riitaa nauttien siitä, eivät erota totuutta valheesta, keräävät empatiaa syyttäen uhria jos hän yrittää vähänkään puolustaa itseään.
Pyrkivät tuhoamaan jokaisen joukkovoimalla, jos ei ihaile varauksettomasti.
Nikit ovat koko ajan kehumassa toisiaan ja puolustamassa, ihmerllistä touhua, jota tuossa muut ovat minua paremmin kuvanneet.

  • ylös 11
  • alas 8
Vierailija

Ensimmäinen viesti näköjään poistettu. Joka tapauksessa 100 metrin päässä asuu esim poliiisi, pappi ja opettaja. Ymym
Minua perheineni on vainottu 10 vuotta melu-ja vihakampanjalla, suunnitelmallisella toistuvalla järjestäytäneellä vainoamisella. Sen on aloittanut vihanlitsontaan ja ihmisten manipulointiin addiktoitunut pariskunta.

Vierailija

On myös koteja, joissa ihmisiä arvotetaan sukupuolen tai iän tai aseman mukaan, ja näin opetetaan, että henkilöstä riippuu, tarvitseeko häntä kunnioittaa, vai saako häntä esimerkiksi kiusata tai yllyttää muutakin luokkaa häntä nöyryyttämään ja kohtelemaan huonosti.
VASTAA LAINAA Ilmoita asiattomaksi
ylös
2
alas
0
Vierailija
42/41
klo 6:55 | 15.8.2017
Tai vastaavasti kotiloissa lapsilauma laitetaan rivarissa yksinäisen naisen ikkunan alle helpommin kuin oman ikkunan viereen tai moottoripyöräjengiläisen tai perheen, jolla on paljon sosiaalista verkostoa. Tai tramppa. Tai muu huuto.
Raukkamaista halpamaista käytöstä, jolla opetetaan lapset kiusaamaan heikointa, sitä ketä voi, sen sijaan että opetetaan ottamaan muut huomioon tai kunnioitetaan tasapuolisesti kaikkia aiheuttamalla haittaa vain itselle, vaikkapa.
Näin saadaan pedofiileja, raiskaajia, ehkä menestyjiä, mutta heikoimman hyväksikäyttäjiä tilanteessa, kun kukaan ei näe tai ei voi jäädä kiinni, tai kiinnijäämisen mahdollisuus on pieni.
VASTAA LAINAA Ilmoita asiattomaksi
ylös
0
alas
0
Vierailija
43/41
klo 7:13 | 15.8.2017
Yhteiskunta ei puutu samalla vakavuudella järjestelmälliseen kiusaamiseen Suomessa.
Mielestäni vaikkapa nuoren hölmöys, yksittäinen hölmö ajattelematon teko, jolla aiheutetaan harmia vain itselle, kuten muiden mukana päihteiden käytön kokeilu, ei ole läheskään niin paha ja halveksittava teko kuin porukassa yhden alistaminen ja nöyryyttäminen, joskus jopa vanhempien sallimana, joskus yllyttämänä.
Kuitenkin mielenterveysammattilaiset kuten psykologit pitävät kiusaajia terveenä, jotka nauttivat yhden henkisestä alistamisesta.
Näiden kohde saattaa luonnollisesti kokea mielialan laskua, jolloin hänen miekenterveys koetaan sairaana.
Samoin poliisi tai rikosoikeus tai koululaitoskaan ei rankaise pahuudesta, ilkeydestä, samalla tavalla kuin jostain täysin yhdentekevistä asioista, kuten henkilökohtainen pukeutuminen (lippis päässä, tai yhteiskunnan normien kyseenalaistaminen tai rikkominen silloin kun kärsijänä on vain itse eikä rikkomisella ole uhria, jota porukassa henkisesti nöyryytettäisiin.
Mielestäni esim nuori nurkan takana tupakoija ei ole paha kuten kiusaaja on, joka pyrkii hyötymään ja nauttii, kun yksi voi huonosti, kun häntä kohtaan tehdään porukassa väärin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat