Elise Pietarila on toimitusjohtaja, joka auttaa maahanmuuttajia työllistymään

Elise valittiin viime vuonna Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi yhtiökumppaneiden kanssa.

Toimitusjohtajan ja dokumentintekijän Elise Pietarilan toimintaa ohjaa pyrkimys heikompien auttamiseen. Paniikkihäiriönsä vuoksi hän tietää, millaista on itse olla haavoittuvainen.Lue koko juttu

Elise Pietarila on toimitusjohtaja, joka auttaa maahanmuuttajia työllistymään

Kommentit (7)

Vierailija

32 492 pitäisi sitten vielä työllistää. Jos tahti on tämä kahdeksan per viikko, niin nuo lorvipaikanhakijat on työllistyneet vuonna 2095. Tosin silloin nuo viimeisenä työllistyvät ovat satavuotiaita, mutta kai satavuotiaskin osaa veistää kaarnalaivoja.

  • ylös 7
  • alas 12
Vierailija

Mitenkäs se yritysten palkanmaksu? Tietävätkö "työllistetyt", että orjuus on suomessa laitonta.

Peliteoriasta kiinnostunut on oppinut hyväksikäyttämään ja manipuloimaan muita ihmisiä, jotta saa heiltä tosiaan rahat, tai vielä arvokkaampaa, todennäköisesti (puoli)ilmaisen työpanoksen.

  • ylös 18
  • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ja yhtiökumppania tiedän syytetyn siitä, mitä ddr:ssä dokumenttielokuvassa vartijat olivat tehneet. Toivotaan, että tämä kopla ei tosiaan vainoa ihmisiä tyyliin zersetzung.

  • ylös 5
  • alas 10
Vierailija

Lisäksi pelaamisen, toisten ihmisten huödyntäminen, jotta saadaan heidät twkemään mitä itse haluaa ja mahdollisesti kasvattamaan omaa rahakukkaroa koska he tekevät jollekin toiselle tai itselleen haittaa, on häpeällistä lukea matematiikan, kauniin ja jalon asian alle.
Pelaaminen (esim lautapelit) on hauskaa mutta ei muilla ihmisillä (heidän tuntwilla, käytöksellä)pelaaminen. Eikä sitä tulisi lukea ainakaan matematiikkaan.

  • ylös 6
  • alas 10
Vierailija

Nämä palkitut nashit ym ovat siis tutkineet ihmisten hyväksikäyttöä, psykologiaa?

Eli matematiikankin tutkimus on mennyt alaspäin jo pidemmän aikaa.

Vierailija

Toivottavasti Sä tajuat kuinka monta ihmistä hän on auttanut ja toivoisin ettet rupeaisi puhumaan paskaa pelkästään siksi että et tiedä mistä puhut. Hän on oikeasti todella hyvä ihminen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat