Helsinkiläisperhe remontoi presidentti Svinhufvudin vanhasta asunnosta ylellisen kodin

Lähes neljä metriä korkea, valoisa olohuone avartui remontissa, kun seinät maalattiin Tikkurilan Lumi-maalilla ja katto himmeän valkoisella Siro-maalilla. Holiday-sohva ja Teso-päytä ovat Moltenin. Sirot, nahkaiset nojatuolit on suunnitellut Gio Ponti. Peilin kautta heijastuu porvoolaisen taiteilijan Harri Leppäsen veistoksellinen maalaus.

Kommentit (9)

Vierailija

valkoista valkoista valkoista hengetöntä valkoista. Koko asunnon sielu on peitetty valkoisella maalilla.. Asunnon vanhasta historiasta ole jälkeäkään.

Vierailija

Voi ankeus ja mielikuvituksettomuus. Luulisi, että tuollaiseen sisustustyyliin mieltynyt olisi löytänyt jonkun anonyymimman asunnon kodikseen, jonka olisi sitten remontoinut tuon näköiseksi. Nyt koko vanhan asunnon henki - ja kuten aiempi kommentoija osuvasti ilmaisi - sielu menee aivan hukkaan.

sophie

Mielestäni koti näyttää todella kauniilta, vaikka en olekaan kokovalkoisen sisustuksen suuri ihailija. Design-huonekalut sopivat mielestäni todella hyvin presidentin vanhaan asuntoon. On aivan luonnollista, että uudet asukkaat modernisoivat asuntoa. Jutussa myös mainittiin, että edellinen remontti on tehty vuonna 1995. On erittäin todennäköistä, että silloin on jo "pilattu" alkuperäinen tyyli.

Vierailija

"Presidentti Svinhufvudin vanhasta asunnosta ylellinen koti " on otsikko.
Ylellinen jonkun mielestä mutta presidentin nimeä ei tässä tyylissä tarvitse enää mainita.

Mimmiliini

Otsikosta päätellen olisin odottanut, että olisi jäänyt jotain alkuperäistä. Asunnon alkuperäisyys kokonaan hävinnyt. IIlmeisesti ainoastaan parketti on siitä  muistona.  

Ilmeisesti Italiasta saakka pitää hakea designia, kun Suomestakin löytyisi.  Persoonaton  huoneisto valkoisine seinineen. Eikö uskalleta panostaa väreihin ja tapetteihin, kun huonekorkeus on ajan rakennuksille tyypillisesti iso.  Nope.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat