Taideasiantuntijan ja herrasmiehen täydellinen liitto: Kaukomatkoja ja yläluokan juhlia

Taideasiantuntijan ja herrasmiehen täydellinen liitto: Kaukomatkoja ja yläluokan juhlia

Sverker kuuluu Helsingissä viiteen eri herraklubiin. ”Sanotaan, että herrasmies syntyy kolmessa  sukupolvessa, mutta daamiksi vaaditaan viisi.”

Taideasiantuntija Pauliina Laitinen-Littorin ja Sverker Littorin ovat sielunkumppaneita, jotka jakavat yhdessä niin jokapäiväiset iltapäiväkahvit kuin kaukomatkatkin. Kahden nautiskelijan liitossa arkikin on juhlavaa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (49)

Köyhä

No kuka ihme se Andrea Botticelli on? Laulaja Bocellin kyllä tiedän. Taas on turha juttu jossa joku tyhjäpää pääsee retostelemaan rahoillaan.

Saint

Kiva juttu onnellisesta pariskunnasta. Näitä on mukava lukea kun itsekin asuu ulkomailla. Saint Tropezissa Ranskassa näitä menestyneitä näkee kesäisin upeilla laivoilla viettämässä milloin mitäkin seurapiirijuhlia. 'Tyhjäpäitä' näisä juhlissa ei nähdä, vain omalla sarallaan mukavasti menestyneitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No mikä tässä jutussa oli nyt se pointti? Pitäisikö tässä ihastella sitä että joillakin sitä manukkaa vaan riittää kaikkeen? 

Veini Saksanhirviniemi

Miekii kuulun yläluokkaan.
Tunnen sielukumppanuutta ym. pariskuntaa kohtaan.
Olen heidän lailla intohimoinen matkustaja myös. Viime viikolla matkustin täältä Vallikalliosta Perkkaan K-Markettiin kahtelemaan hyviä tarjouksii. Nautin samalla kaupan kahvitaroilusta. Yhden eläkeläismummon ja työttömän kanssa kilpailtiin ilmaisista kekseistä. Niitä keksejä olis saannu olla enemmän.Suomalaisella yläluokalla on tapana kilpailla ilmasista kekseistä. Vielä ennen Joulua tuun matkustamaan ainakin Leppävaaran Selloon. Ehkä tulee tehtyä myös pikamatka Vallikallion Shellille.
Eräänä perjantaina vaimoni alkoi pohtia, että tekisi mieli lähtee jonnekii.
No lauantaina olimmeki jo Vantaan Hämeenvaaran Eemelin kirppiksellä.
Mie rentoudun lukemalla suomalaista 'Seiskaa' kirjastossa, juu ja ilmaista 'Länsiväylää' tulee selailtua kotona pytyllä istuessani.
Mie tykkään kahtoa tosi paljon vanhoja sarjoja, esimerkiksi Colomboa. Siin saa aina jännittää, et saako se Colombo murhaajan kii. Colombolla on myös hieno eurooppainen auto.
Meijän yx kaukainen aatelinen sukuhaara on Skotlannista, mut mie ite en oo aatelinen, mut oon asunnu Itä-Helsingissä, osoitetta en tiiä, mut se oli vähä sellainen keltanen kerrostalo. Asuin viel siel mutsin kaa nuorena aikuisena ja muistan vien ku Itä-Helsingin naiset kutsui muo sonniksi.
Mie tykkään tosi paljon WC-harjoista. Minust se on kodin tärkein esine. Se on vähän sellainen esine, että jos sitä ei oo ku sitä tarvitsisis niin tuppaa hävettää. Myö ostettiin vaimon kaa silloin lauantaina sielt Eemelin kirppikseltä käytettyjä WC-harjoja halvalla. Mul on melkein aina ollu WC-harjoja.

pattijoenpentti

Ja ruotsalainen yläluokka varmaan antaa tämänkaltaisia lausuntoja yhtään minnekään. :) Kunnon klownipariskunta. Perjantaina teki mieli lähteä jonnekin ja maanantaina oltiin Keniassa! Hui kamala! Moni suunnittelee perjantaina jotain matkaa ja perjantai-iltana ollaan jo Bangkokin koneessa menossa Pattayalle, missä kaikenlaiset wannabearistokraatit pokaa pikkutyttöjä ja -poikia.

Hannele

Ei ihme, että aikakauslehdet ovat huonossa hapessa.
Mitä tällä jutulla haluttiin sanoa? Missä oli "taideasiantuntijan" taide, missä hänen osaamistaan? Tuossa peilissäkö? Vai noissa miehen hilavitkuttimissa? Toivottavasti edes kallis kiiltopaperi korvaa sen, mikä lehden sisällöstä puuttuu. On ilmeisen tarpeellista lisätä Glorian myyntiin kunnon kylkiäinen, jos höttö on valittu lehden sisällöksi.

Vierailija

kai tää oli vitsi :D ainakin nauroin aivan helvetisti. miten ihmeessä noin täysin todellisuudesta vieraantuneita nirppanokkaisia, muita parempina päässään keksittyyn eliittiin kuuluvia debiilejä voi olla ylipäänsä edes olemassa? ammattina herrasmies :D ei helvetti kyllä nyt olen nähnyt aivan kaiken. naurettavinta tässä on että missään lehdessä julkaistaan tollaisista täys pösilöistä, mitään saamattomista unelmahöttö ihmisperseistä oikeen isompi juttu. tollaistako elämää pitäisi kaikkien tavoitella? pysähtyis maailman rattaat laakista jos tollasia ihmisperseitä olisi enemmänkin. jutun kirjoittajalla taitaa vintillä tuulla ja isopyörä heittää pahimmankerran. noi on ihmissaastaa!!!

Vierailija

Tämä juttu oli nousukkaista. Kumpikaan EI ole yläluokkaa vaan toinen on kampaajan tytär ja toinen sonninviljelijän. Rikkaita he voivat olla, mutta eivät aatelisia eivätkä yläluokkaa -kaksi eri asiaa.

Voi hyvää päivää

Koko juttu on niin hullunkurinen ja koominen, ettei voi kuin nauraa. Siis rouva tässä rehvastelee miehensä varallisuudella, jos oikein ymmärsin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat