Yksi minulle tärkeä syy Glorian lukemiseen ovat aina olleet upeat reseptit ja useamman aukeaman laadukas ruokajuttu. Nyt kyllä petyin pahasti, kun tämä tärkeä osa lehdestä korvataan lyhyellä yhden sivun opiskelijapasta-jutulla, jonka kanssa ruoalla ei ole mitään tekemistä.
Mitäpä jos reseptin nimi olisi pasta a la tonno di Eldorado? Olisiko hienompi? Tämä resepti ei ehkä ole minulle mieluisin mutta parhaat ruoat syntyvät arkisista aineista, jos vain osaa tehdä. Hienoon ruokaan ei tarvita satoja aineksia. Maukas ruoka syntyy jo kolmesta raaka-aineesta jos ne ovat tuoreita ja laadukkaita. Makuasioista ei voi kiistellä, sanottiin aina lapsena :) Tämä on Kitin lempiruoka.
Yksi minulle tärkeä syy Glorian lukemiseen ovat aina olleet upeat reseptit ja useamman aukeaman laadukas ruokajuttu. Nyt kyllä petyin pahasti, kun tämä tärkeä osa lehdestä korvataan lyhyellä yhden sivun opiskelijapasta-jutulla, jonka kanssa ruoalla ei ole mitään tekemistä.
Mitäpä jos reseptin nimi olisi pasta a la tonno di Eldorado? Olisiko hienompi? Tämä resepti ei ehkä ole minulle mieluisin mutta parhaat ruoat syntyvät arkisista aineista, jos vain osaa tehdä. Hienoon ruokaan ei tarvita satoja aineksia. Maukas ruoka syntyy jo kolmesta raaka-aineesta jos ne ovat tuoreita ja laadukkaita. Makuasioista ei voi kiistellä, sanottiin aina lapsena :) Tämä on Kitin lempiruoka.