Leena Harkimo: ”Pigmentoinnit antavat kasvoille ilmettä”

Leena Harkimo: ”Pigmentoinnit antavat kasvoille ilmettä”

Leena Harkimon, 52, suosikit kauneudenhoidossa ovat Alorée-ihonhoitosarjan puhdistustuotteet ja Kanebo Sensai 38 -ripsiväri.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset puhuvat kauneudesta ja ovat kuvassa ilman meikkiä.

Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ketut

Niinpä, kiirettä pitää kidutettujen ketunraatojen kanssa touhuillessa. Onko tuo Leena sitten sellainen ihan oikea kettutyttö, muuthan on vaan ihan harrastelijoita....

Vierailija

Turkisteollisuus on Suomen häpeätahra ja Harkimo on sen äänitorvi nro 1. Toivottavasti media ymmärtää miksi hän roikkuu naistenlehdissä antamassa totuutta vääristeleviä lausuntoja sitä kuinka "modernit naiset nykyään rakastavat turkiksia" .

Raija

On kyllä vaikea ymmärtää turkisten puolestapuhujia tähän maailman aikaan, kun jo kaikki olemme nähneet sen karun todellisuuden jossa tarhatut eläimet lyhyen elämänsä viettävät.  Hävettää ja surettaa. 

Raija

Onhan se hienoa, että Leena Harkimo pystyy hoitamaan herkkää ihoaan ja samanaikaisesti markkinoi häkkieläinten päältä revittyä nahkaa :(

Turkis on murha

Ihan sama tuli mieleen; Harkimo ilmoittaa olevansa herkkäihoinen mutta ei saa yhtään näppyjä naamaan vaikka on Turkistuottajilla töissä. 

tyylisti

Surullista. Yksi teko muutti mielipiteeni ihmisestä, jota aikaisemmin olin pitänyt järkevänä, tuntevana ja älykkäänä. Miksi lähti mukaan bisnekseen, joka selkeästi edustaa menneen maailman arvoja:  sorron ja typerän turhamaisuuden tukemista. 

Auli

Kuinka kukaan, siis kukaan, voi puolustaa turkiksia?! Täysin vastuuton ja turha toiminta pitää saada loppumaan myös Suomesta - kuten kaikista muistakin maista, jossa sitä tehdään. Siinä olisi lobbausta kerrakseen, josta voi olla ylpeä. Harkimon tehtävä on turkisten myynnin edistäminen - siitäkö hän haluaa jäädä muistiin jälkipolville? 

Vierailija

Me Naisissa on ollut nyt useampi juttu Harkimoista. Miksi? Onko tästä lehden linjasta jotain pääteltävissä? Joudun tekemään nyt omat johtopäätökset.

Hannes

Me Naiset menee meidän perheessä boikottiin, koska piilokeinoin markkinoi turkisteollisuutta Harkimon kautta.  Ihan sama mitä kauneuskeinoja tämä nainen yrittää käyttää, ei kaunistu millään tuollainen eläinrääkkääjä.

Turkisakka....:(

Eläinten murhaaja saa lisätienastia...et ole minkään näköinen...ei sua pue Harkimo pigmentit eikä mitkään...Sinä olet ruma ihminen sisältä se ei näytä edes ulkopäin nätiltä...Turkis on murhaa...mene sinä häkkiin istumaan...katotaan miltä näytät...:(

Aurora

Syön tarhattua kanaa (=broileria), tarhattua kirjolohta ja tarhattua siikaa, myös sikalassa kasvatettua sikaa, laiduntavaa lehmää ja vuohta. En koe niiden nahkan käyttöä lihan syöntiä pahempana. Sen vuoksi pidän päälläni minkin, ketun ja karakul-lampaan turkiksista tehtyjä vaatteita. Ne ovat ekologisia toisin kuin öljylähtöiset tuotteet. Kuten vyötärölle päättyvät toppajakut: väärä materiaali, kelvoton malli, toki trendikäs, mutta munuaisten korkeudella ihmisen selkä jää paljaaksi. Pidemmätkään toppatakit eivät säästä luontoa, kun ne on tehty öljystä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat