Tällä pastalla huippukokki Kari Aihinen hurmasi puolisonsa – poimi resepti

”Kapen erikoinen” on kulkenut huippukokki Kari Aihisen matkassa jo yli 20 vuotta.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Tää oli muuten hyvä resepti, kiitti Kape. Kermaa ja voita yms toki senverran että ei tätä nyt kannata ihan päivittäin syödä.

Vierailija

Kiitokset tästä ihanasta pastareseptistä. Oli pala savulohta ja ajattelin,että siitä voisi tehdä jotain pastatyyppistä ateriaa. Googletin,ja heti löysin tämän ja onnistui. Ainoa,että ei ollut cremefresh'ä,mutta oli Philadelphia naturel ja siitä pari ruokalusikallista. Maku oli mahtava,joten en ihmettele,että Aihinen sai morsiamen siinä kohtaa. Kiitokset vieläkin ja tätä tehdään kyllä usein.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat