Juontaja Anni Hautalan lempipaikka kotona on huolella remontoitu avokeittiö

Annin keittiö koki remontissa täydellisen muodonmuutoksen. Keittiön ja ruokailutilan välissä oleva seinä kaadettiin ja tilalle rakennettiin saareke. Nyt ruuanlaitosta innostunut Anni voi kokata ja samalla jutella vieraidensa kanssa.

Radiojuontaja Anni Hautala sai remontissa haaveidensa avaran keittiön. Kirpparihai on koukussa löytöjen tekemiseen.Lue koko juttu

Juontaja Anni Hautalan lempipaikka kotona on huolella remontoitu avokeittiö

Kommentit (6)

Ärsyttää!!!

Anni Hautala on nykyisin joka paikassa. Radiosta eri tv ohjelmiin. Tv ohjelmat eivä ole edes katsomisen arvoisia. Esim: Kadonneen jäljillä Hautala taisi vaan haluta päästä itse ulkomaille. Nykysisin hänet on nähty eri gaalojen juontajana ja aina mokaa. Kaiken huippu oli Miss Suomi kisat, jolloin hän mokasi totaalisesti itsensä. Nyt tv:ssä menevä Kaikki vastaan 1 ohjelma on ihan hullu, ja niin on juontaja tai pikemminkin seko. Pitääkö Anni Hautalan huutaa kuin hullu ihminen??? Taitaa vaan haluta olla tv:ssä rahan takia!

  • ylös 18
  • alas 19
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tommo ja Annikka

Hänellä voi olla ärsyttävä huutoääni, mutta ihana makuuhuoneen kukkakuositapetti, ja upeat valaisimet joka paikassa.

Anni fani

Anni on huippu juontaja, tykkään kovasti. Luonnollinen,  iloinen (tämä tuntuu ahdistavan mutrunaamoja). Hyvä kun Annia kuulee ja näkee. Hyvät juontajat vaan ovat joka paikassa :-)

  • ylös 7
  • alas 16

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat