Näillä keinoilla Hollywood-tähdet saavat upeat hampaansa – ja kyllä, voit saada samanlaiset

Näillä kalustoilla kelpaa hymyillä. Vasemmalta ylhäältä Nicholas Cage, Catherine Zeta-Jones, Simon Cowell, Demi Moore, Tom Cruise ja George Clooney

Yhä useampi meistä haluaa hymyillä kuin Hollywood-tähti. Laminaatit, huomaamattomat oikomishoidot ja valkaisut kasvattavat suosiotaan Suomessa.

 Lue koko juttu

Näillä keinoilla Hollywood-tähdet saavat upeat hampaansa – ja kyllä, voit saada samanlaiset

Kommentit (4)

SilmätAuki

Suurimalla osalla Amerikkalaisia on todella kehnot hampaat ja jopa kolmikymppisillä saattaa olla enää vain muutaman oma hammas. Hammashoito on jenkeissä kallista eikä useimmilla köyhillä ja pienituloisilla ole sellaiseen varaa.

  • ylös 33
  • alas 21
Iloinen elämä

Asuin kolme vuotta Yhdysvalloissa, ja vasta sieltä tulleena,  en todellakaan nähnyt paljon huonoja hampaita. Ihmiset hymyilivät vapautuneesti vaaleilla hampaillaan. Tietty ne vastaantuleet  kadulla asujat eivät hymyilleet, joten hammaskalusto jäi siltä osin näkemättä. Sensijaan lapsilla näkee erittäin paljon hammasrautoja. 

  • ylös 23
  • alas 21
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
cesana

Olen asunut USAssa nyt 50 vuotta. Mielestani ihmisilla taalla on yleensa kaunis hymy ja hyvan nakoiset hampaat. Mustalla rodulla ja aasialaisilla ei tarvita edes oikomisrautoja yleensa, koska ovat samaa rotua, jossa leat ja hampaat sopivat toisilleen. Monilla muilla lapsilla kylla.

Syy kuulemma se, etta suurin osa amerikkalaisista on "sekarotuisia". Ovat voineet peria irlantilaisilta esivanhemmiltaan pienen leukaluun ja italiaisilta isot hampaat, jotka eivat suuhun mahdu.Tai toisin pain.

Meidankin tytoilla tarvittiin oikomisraudat , nyt kauniit, suorat, valkoiset hampaat molemmilla . Nyt lapsenlapsilla sama rumba menossa. . Minulla suomalaisena on ihan sopiva leukaluu omille hampailleni, vaikka hammaslaatu onkin melko pehmeaa (jo lapsena kaikki hampaat paikattu) ja ian myota tummennut. Olen ottanut hampaisiin posliinikuoret (en vitivalkoisia) ja monia juurihoitoja ja kruunuja on taytynyt laitattaa. On kallis suu. Se siita suomalaisten "hyvista hampaista". Sisarellani sama juttu. Vanhemmillani oli tekohampaat jo 40 vuotiaina.

Hammasraudat eivat tarkoita, etta lapsi olisi nortti tai muutakaan, se on vain varhaisteini-ian juttu. Noin 80 % nuorilla ne on. Vinksottavat, huonot hampaat todellakaan ei ole kenenkaan "unelmasuu". Silla on myos sosiaalista stigmaa. Kallistahan se hoito on, mutta yleensa hammasvakuutus maksaa osan. Amerikkalaisella miehellani on elamassaan ollut ehka 3 reikaa, hampaat vahan vinksallaan , ei rautoja, ja aitinsa piti omat, hyvat hampaansa kuolemaansa asti (88 vuotias).

Englannissa nakyy paljon huonohampaisia ihmisia. USAssa yleensa ei, paitsi kodittomilla kadun elajilla ehka.

Vierailija

Älkää kirjoittako ylistyslauluja laminaateille!! Kyseessä on peruuttamaton, hammasta vahingoittava toimenpide, jota yhdenkään vastuullisen hammaslääkärin ei pitäisi suostua tekemään terveeseen hampaaseen!! Kokemuksesta tiedän, että on paljon mukavampaa toivoa ettei hampaissani olisi rakoa/vinoutta/tms kuin ettei hampaassani olisi laminaattia!!!!

  • ylös 10
  • alas 5

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat