Feministitutkija Saara Särmä: ”Rikon tahallani uskottavuuden rajoja esimerkiksi pukeutumisessani”

Feministitutkija Saara Särmä nousi hetkessä puolen maailman tietoisuuteen ilmiöksi nousseella Congrats, you have an all male panel -blogillaan.Lue koko juttu

Feministitutkija Saara Särmä: ”Rikon tahallani uskottavuuden rajoja esimerkiksi pukeutumisessani”

Kommentit (7)

Arto Luukkainen

Kenenkä rahoilla Saara Särmä tekee nollatutkimustaan tai hautoo Rosa Meriläisen kanssa? Veikkaan että verovaroilla.

 • ylös 29
 • alas 38
GLo

"Kaikki kotityöt jäivät miehen harteille, ja nyt tuntuu, että vakiintuneen tavan muuttaminen on hankalaa.
Mieheni oli feministi jo ennen kuin tapasimme. Hirveästi häntä ei ole tarvinnut kouluttaa, mutta joitakin juttuja olen ehkä opettanut hänet näkemään."
- ihquu!

 • ylös 17
 • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pillu-sanan käyttökö tekee naisesta menestyjän? Pitääkö kulistautua feministiksi saadakseen uskottavuutta? Eikö tasa-arvo ole sitä, että sukupuolella ei ole väliä?

Tulee korvista nämä feministihölötykset, tehkää tuottavaa työtä!

 • ylös 22
 • alas 18
Henri K.

Nyt kiinnostaisi ihan oikeasti tietää, mitä kaikkea Saara Särmä on "saanut aikaiseksi", muuta kuin apurahahakemuksia. 

 • ylös 36
 • alas 32
Equalisti

Saara Särmä naureskelee miehille ALLMALEPANEL-blogissaan, feministinen ajatushautomo Hattu, on yhtä kuin Saara Särmä, Rosa Meriläinen ja Johanna Vehkoo. Mitä muuta kolme naista (feministiä) voi tehdä kuin nauraa miehille? ALLfeMALEPANEL? :) Tasa-arvo ei ole mikään yksittäinen asia vaan kokonaisuus jota täytyy tarkastella kokonaisuutena. 

 • ylös 12
 • alas 13
Kaksi marjaa

Tämä ei kysy sukupuolta, vaan perheessä on kaksi samanlaista juoksentelijaa, joiden elämän täyttää vihanlietsonta, ovat kuin kaksi marjaa. Yllättävän moni opettaa jälkikasvunsa tekemään tahallista haittaa myös porukassa yhdelle.
ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin
-värvääjien värvääminen
-valheiden systemaattinen levittäminen
-yksityisyyden rikkominen rikollisesti tarkoituksena saada pilkan kohteeksi jolloin kohteesta tulee lainsuojaton eikä kukaan häntä auta
-ihmisten värvääminen seurailemaan ja vahtimaan esim puhumalla tarkoituksellisesti kohteesta sivullisten kuullen
Tai varoittelemalla jolloin yllättäen useimmat ihmiset kehittävät pakkomielteen, mielenhäiriön varoiteltuun asiaan
-kohteen asioiden ja elämän tarkkailu ja levittäminen negatiivisessa valossa
-Palvelukset, vastapalvelukset, ihmisten arviointi, jolloin osalle paljastetaan tahallisuus , osa jää varoittelun asteelle riippuen siitä miten luontevaa juoruilu ja tahallinen pahuus, laskelmointi kullekin on
-netissä julkkisten, blogistien ympärille vihailmapiirin luominen, jolloin esim lavastukset, esitetään että tunnetaan kohde, on kuultu, kaikenlaista sairasta nimettömänä
Periaatteessa kaikkea samaa kuin tehdään myös kotona
-hovin kerääminen, jolloin logiikka toimii niin että mitä enemmän populaa sitä pienempi mahdollisuus joutua vastuuseen teostaan ja sitä enemmän oikeassa että kohde on perustavanlatuisesti vääränlainen
-pyrkimys eristää, tuhota ammatillisesti sosiaalisesti, taloudellisesti tuhota terveys, laitostaa, saada rikosrekisteri, murhata

Pahuus yhdistää sukupuolia

 • ylös 13
 • alas 14
Vierailija

On myös koteja, joissa ihmisiä arvotetaan sukupuolen tai iän tai aseman mukaan, ja näin opetetaan, että henkilöstä riippuu, tarvitseeko häntä kunnioittaa, vai saako häntä esimerkiksi kiusata tai yllyttää muutakin luokkaa häntä nöyryyttämään ja kohtelemaan huonosti.
VASTAA LAINAA Ilmoita asiattomaksi
ylös
2
alas
0
Vierailija
42/41
klo 6:55 | 15.8.2017
Tai vastaavasti kotiloissa lapsilauma laitetaan rivarissa yksinäisen naisen ikkunan alle helpommin kuin oman ikkunan viereen tai moottoripyöräjengiläisen tai perheen, jolla on paljon sosiaalista verkostoa. Tai tramppa. Tai muu huuto.
Raukkamaista halpamaista käytöstä, jolla opetetaan lapset kiusaamaan heikointa, sitä ketä voi, sen sijaan että opetetaan ottamaan muut huomioon tai kunnioitetaan tasapuolisesti kaikkia aiheuttamalla haittaa vain itselle, vaikkapa.
Näin saadaan pedofiileja, raiskaajia, ehkä menestyjiä, mutta heikoimman hyväksikäyttäjiä tilanteessa, kun kukaan ei näe tai ei voi jäädä kiinni, tai kiinnijäämisen mahdollisuus on pieni.
VASTAA LAINAA Ilmoita asiattomaksi
ylös
0
alas
0
Vierailija
43/41
klo 7:13 | 15.8.2017
Yhteiskunta ei puutu samalla vakavuudella järjestelmälliseen kiusaamiseen Suomessa.
Mielestäni vaikkapa nuoren hölmöys, yksittäinen hölmö ajattelematon teko, jolla aiheutetaan harmia vain itselle, kuten muiden mukana päihteiden käytön kokeilu, ei ole läheskään niin paha ja halveksittava teko kuin porukassa yhden alistaminen ja nöyryyttäminen, joskus jopa vanhempien sallimana, joskus yllyttämänä.
Kuitenkin mielenterveysammattilaiset kuten psykologit pitävät kiusaajia terveenä, jotka nauttivat yhden henkisestä alistamisesta.
Näiden kohde saattaa luonnollisesti kokea mielialan laskua, jolloin hänen miekenterveys koetaan sairaana.
Samoin poliisi tai rikosoikeus tai koululaitoskaan ei rankaise pahuudesta, ilkeydestä, samalla tavalla kuin jostain täysin yhdentekevistä asioista, kuten henkilökohtainen pukeutuminen (lippis päässä, tai yhteiskunnan normien kyseenalaistaminen tai rikkominen silloin kun kärsijänä on vain itse eikä rikkomisella ole uhria, jota porukassa henkisesti nöyryytettäisiin.
Mielestäni esim nuori nurkan takana tupakoija ei ole paha kuten kiusaaja on, joka pyrkii hyötymään ja nauttii, kun yksi voi huonosti, kun häntä kohtaan tehdään porukassa väärin.

 • ylös 9
 • alas 12

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat