Sisustajat, auttakaa! Mitä tekisitte tälle eteiselle?

Sisustajat, auttakaa! Mitä tekisitte tälle eteiselle?

Oletko innokas sisustaja? Onko sinulla hyviä ideoita? Auta lukijaamme ratkaisemaan eteisensä sisustuspulmat, niin voit voittaa setin ihania designpesuaineita.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

HM

Tuohon ritilään saisi kivasti koukkuja johon sais reput ja laukut. Ikean trones laatikot seinällä ovat käteviä pipoille, hanskoille ja myös kengille, kaikille omat tietty! ;) Liukuovet kaapistoissa rauhoittaa näkymää ja saa vaikka peiliovella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Laura R

Mun visio: kaapistoihin ovet/liukuovi, viereistä seinää vasten kenkäteline tai lipasto kenkiä varten (sopivan korkuinen että voi myös istua) ja naulakko seinälle (tai hattuhylly, jonka päälle saisi koreja). Portaiden viereen ritilää vasten nätti senkki, jonka päälle pöytälamppu. Se toimisi laskutilana pienelle tavaralle. Keskelle lattiaa isohko sisalmatto, sopii eteismatoksi hyvin mutta on myös sisustuksellisesti kiva. Tila portaiden alla on hankala, sinne hankkisin ehkä ritiläkoreja ja seinälle mahdollisesti pieniä hyllyjä.

RH

portaiden alle voisi teettää syvät avohyllyt, johon saisi koreja tavaroille. Jos näky on liian levoton, laittaa siihen vaikka verhon tms eteen. Portaiden viereiselle seinälle suuri peili. Kenkiä varten voisi hankkia korkean ja kapean hyllykön tuohon kaappien viereen. Pitää vain sellaiset kengät esillä, joita oikeasti käyttää. Loput kaappiin piiloon. Tuo lipasto on ihan hyvä tuossa, mutta ehkä vähän turhan iso.

Anneli Ju-Ha

Portaiden alle hyllyjä joihin tavaroita voi laittaa. Eteiseen istuttava säilytyslaatikko, sinne kengät. Hyllyjä vaan seinälle ja koukkuja lisää. Maton voit vaihtaa helppohoitoiseen eteisen mattoon. Kangaskoreja leluihin. Hengarikaappiin peiteverho tai lasiovet. Näillä ideoilla pääset jo hyvin alkuun.

Lissu

Peililiukuovet komeron eteen, rauhoittaa ja avartaa tilaa. Kaappien sisälle vetokorit jos ei jo ole, paljon kätevämmät kuin hyllyt. Rappusten syvennykseen kaikille omat nimikoidut läpinäkyvät kannelliset (pinottavat) laatikot vähemmän käytettäville asioille. Eteen yksivärinen verho jos näkymä on muuten liian levoton. Lipasto vaihtuisi säilytyspenkiksi ja penkin yläpuolelle koukkuja rappusten rimoihin, reput ja laukut koukkuihin. Kypärät penkin sisään piiloon, ei tarvi pelätä että tippuu mistään. Eteisen matto joko reilusti pienemmäksi tai isommaksi jolloin kulma ei jää kulkureitille, ei nouse pystyyn niin herkästi. Jos kengille ei saa paikkaa liukuoven takaa, jollekkin seinälle kenkälipasto, ei vie paljon tilaa syvyyssuunnassa. Avaimille, aurinkolaseille yms. pikkusälälle pieniä lokerohyllyjä vaikka tuohon kaapiston viereiselle seinän pätkälle.

Tuulenpesä

Esim. Ikean Billys-kaapit tai mitkä tahansa muut vastaavat on tosi käteviä! Niiden sisään voi kiinnittää naulakoita pikkuihmisten takeille, ja alas jää tilaa vielä kengillekin. :)

Tuulenpesä

Esim. Ikean Billys-kaapit tai mitkä tahansa muut vastaavat on tosi käteviä! Niiden sisään voi kiinnittää naulakoita pikkuihmisten takeille, ja alas jää tilaa vielä kengillekin. :)

Tuulenpesä

Esim. Ikean Billys-kaapit tai mitkä tahansa muut vastaavat on tosi käteviä! Niiden sisään voi kiinnittää naulakoita pikkuihmisten takeille, ja alas jää tilaa vielä kengillekin. :)

MarjaT*

- Matoksi suosittelen VM-Carpetin harmaata Loft-mattoa. http://www.vm-carpet.fi/cgi-bin/webio2kauppa?Eteinen/Loft&naytasivu=3054&id=103&saitti=vmcarpet

Käytännöllinen pinta, hyvä väri, ja evapolytex-pohja pitää maton paikallaan ja estää kulmia käpristymästä. Sitä saa teettää myös haluamassaan koossa.

- Kaapisto uusiksi: Ikean Pax http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S99127793/  valkoisilla ovilla. Ei liukuovellista, jokaiselle perheenjäsenelle oma ovellinen kaappi, jonka alaosaan voi kiinnittää kaksi kenkätasoa, ja perheen pienimpien henkaritangon ja reppukoukun voi asentaa alemmas. Tällöin saa vielä muutaman hyllyn ylemmäs, johon voi laittaa pyöräilykypärän.

-Portaiden alla oleva tila on hankala, käytännössä vaikea saada päivittäiseen käyttöön. Laittaisin sinne esim. Ikean Fjälla laatiokoita, johon voi säilöä harvemmin tarvittavia asioita. Tai jättäisin tyhjäksi.

-Melkein portaiden alle jäävään tilaaan, ihan rimoituksen laitaan laittaisin Ikean PS2014 pystynaulakon, johon vieraat voivat laittaa takkinsa. Sen viereen portaiden rimoituksen eteen ilmava, valkoinen Sigurd-penkki. 

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60201152/

-Kuvasta ei käy ilmi, jääkö ehjää seinätilaa huoneen oikealle puolelle. Mikäli näin on, siihen leveä valkoinen tai vaaleanharmaa senkki/lipasto, johon voi säilöä lapasia, pipoja jne

- Lipaston yläpuolelle vaakaan valkoreunainen simppeli peili. Lipastoa voi käyttää myös laskutilana. Siihen voisi laittaa matalan astian avimille tms.

-Muu sälä pois. Esim. mitä nyt on lipaston päällä. Rimoituksessa olevat koristeet ovat kivoja, mutta tuovat vähän levottoman vaikutelma. Onko vaatteissa karsimisen varaa? Tai onko muita säilytystiloja, johon voi laittaa harvemmin käytettäviä ulkovaatteita?

Heli

Itse ottaisin lipaston pois ja teettäisin rappujen alle koloon jonkun säilytyslokerikon/kaapin jonne voisi säilöä ei jokapäiväset jutut.  Jos kaapiston vastapäätä on ehjää seinää, siirtäisin lipaston siihen johon voisi kehitellä somistetta näkyville.

Matoksi laadukkaan likaa hylkivän maton. Pystynaulakko jotta saisi lapsetkin helposti takin naulaan jos eivät vielä osaa henkaria käytää.

Rappujen ritiläseinustalle ostaisin siihen sopivan kaapin vaikka ahtaaksi se tulisi, ellei vasemmalla seinällä olevia kaappeja vaihdeta.

sikkuralla

Pelkistäisin tilaa ja miettisin esim. värien käyttöä. Musta-valkoinen toimii aina. Vaatteet ja kengät laittaisin piiloon omille paikoilleen, esim. kenkäkaappi ja purjerengasverho naulakkosyvennyksen eteen. Kulutusta kestävä, helposti puhtaana pidettävä matto lattialle ja vaikka pieni kristallikruunu luksusta tuomaan.

Annehgg

Portaikon kolon eteen valkoinen verho Ikean verhovaijerin kanssa, jonka taakse voi hankkia läpinäkyviä muovilaatikoita. Niihin voi säilöä talvikenkiä, kausivaatteita, harrastusvälineitä jne.
Lattialle lapsille omat nätit kenkäkorit, joihin saavat itse laitettua kenkänsä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat