Lukijoiden suosikit: 15 parasta sisustuspuotia

Lukijoiden suosikit: 15 parasta sisustuspuotia

Keräsimme Glorian Kodin lukijoiden suosikkikaupat ympäri Suomen. Suuntaa näihin kesälomareissulla!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (58)

Katja Andrejev

Täältä puuttuu Tamburiini, joka on Kotkassa Sibeliuspuiston vieressä. Ihania löytöjä! Omistajalla on aina uusia erilaisia ideoita. Kaupassa on myös jonkin verran retro-yllätyksiä. Ikinä ei tyhjin käsin pääse ulos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pauliina

Säde Vaasassa on paras sisustusliike missä oon Suomessa ikinä käynyt. Listaykköseksi laittaisin. Muuten kiva lista, löytyi yksi liike kotikulmiltakin mitä en ole vielä muuton jälkeen löytänyt. :)

Aila

Säde Vaasan Palosaarella on minunkin suosikkini. Mukava tunnelma ja ystävällinen palvelu, vaikka ostosten loppusumma ei suuri olisikaan. Viimeksi löytyi Brunbergin vastavalmistettua kauralakua. Kivoja tuotteita tuliaisiksi, lahjaksi tai omaan kotiin.

Vierailija

Tuo Katin sisustusnavetta on kyllä ihan kamala paikka! Tuotevalikoima on toki hyvä mutta hinnat korkeat ja palvelu ylimielistä. Kaiken huipuksi minulta veloitettiin tuplana yksi tuote enkä saanut siitä hyvitystä.

Katri Laaksonen

www.countrywhite.fi Helsingin Tuomarinkylässä ja Kirkkonummen Oitbackassa. Molemmat paikat ovat elämyksiä jotka kannattaa kokea jo senkin takia, puhumattakaan kotoisasta ilmapiiristä ja palvelusta. Tuotevalikoima on uskomaton ja mukana myös ihastuttavia harvinaisuuksia Suomessa kuten Lene Bjerre.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat