Onko sinullakin rumia lasimaljakoita? Osta tulppaaneja ja kokeile tätä!

Lukittu
1103675

Lähes joka kodista löytyy kaapin perältä vanhoja lasimaljakoita, joille on vaikea keksiä käyttöä. Möhkälemäisistä retromaljakoista ja ruokakaupasta ostetuista tulppaaneista tulee yhdistelemällä hauska asetelma. Katso video!Lue koko juttu

Kommentit (8)

Arja - Kodin Kuvalehti

Näin joulun jälkeen alkaa heti tullakin mieleen uusien kukka-asetelmien virittely! Missä vaiheessa haluatte jo kotiin tulppaaneja?

retroa sopivasti yhdistellen

Onpas kyllä asenteellinen ja ahdasmielinen toimittaja tämä Melvas. Ei retroa voi tuolla tavalla yleistäen sanoa rumaksi tai kummajaiseksi. Toisten, kuten itsenikin, mielestä noiden maljakoiden näkeminen aiheutti ihastuksen huokaisun. :)

Paula

Kauneus/rumuus on katsojan silmässä, minusta noi värikkäät maljakot on hienoja. Eikä muotokaan niissä ollut mitenkään möhkälemäinen.

Lasia

Nuo lasiesineet ovat viehättäviä. Keräilen suomalaista ja ruotsalaista lasia. Ehkä nuoren väen silmissä omituisia möykkyjä, mutta tosi asiassa ne ovat muistoja ajoilta, jolloin suomalainen lasidesign oli huipulla. Mielestäni yksi vaasi on aivan tarpeeksi säväyttämään. Tuo iso ryhmä on kyllä liikaa.

Itselläni on esimerkiksi aivan upea iso keltavihreä uraanilasimaljakko, joka näyttää kauniilta ikkunan edessä olevalla päydällä. Siinä muutamia kukkia tai oksia. Lasi tarvitsee valoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat