Täältä edullisimmat pellavalakanat - Glorian kodin ostovinkit

Täältä edullisimmat pellavalakanat - Glorian kodin ostovinkit

Lukittu

Moni haaveilee pellavalakanoista, sillä ne pehmenevät pesu pesulta ja ovat mukavat ihoa vasten. Katso Glorian Kodin suosittelemat lakanat kolmesta hintaluokasta.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Tuittu22

Ou pliide. Eikö millään muulla kun hinnalla ole väliä? How about noi Annot on tehty Liettuassa joka on perinteinen pellavan tuottaja. Balmuirit taitaa tulla Kiinasta, samoin Finlaysonit - ja Kiinahan on "ihana maa", niin monin eri tavoin. Nin ja mihin unohtui Societyn pellevat - ns ne alkuperäiset jota nämä muut kopioivat minkä ehtivät - sitä paitsi Made in Italy!

Pellava

Sokoksesta ja Prismasta saa myös Latviassa valmistetun pussilakanasetin pehmeää pestyä pellavaa, 59,95/setti joka sisältää myös tyynyliinan, lisäksi saa erikseen tavallisen tyynyliinan, leveän pussilakanan sekä röyhelötyynyliinan 14,95. Värejä valkoinen, beige, akva ja rosa. Huomasin että Annot on pussilakana ja tyynyliina erikseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huomasin myös saman kuin edellinen kirjoittaja "pellava", että Ellos myy Anno- merkkisiä pellavapussilakanoita ja tyynyliinoja. Hinta on muihin merkkeihin nähden edullinen. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat