Näin pääset eroon nojatuolin vaatekasasta

Näin pääset eroon nojatuolin vaatekasasta

Lukittu

Onko sinunkin makuuhuoneessasi tuoli, jolla ei koskaan istuta, sillä se on aina täynnä likaisia vaatteita? Katso helppo ratkaisu!Lue koko juttu

Kommentit (9)

ano

Eiku tää meni nyt väärin. Meidän makuuhuoneessa on tuoli joka on täynnä likaisia vaatteita siksi ettei sillä koskaan istuta. Kuuluu asiaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Enninen

Se makkarin tuoli on tarkoitettu "rakkauden tekoa" varten, eli jos siinä on vaatteita ei makuukammarissa ole tarpeeksi säpinää tai ainakaan asentojen kanssa ollaan jämähdetty niihin muutamaan.. ;)

Vaatteet kasassa

Tuo naulakko on kirjoittajan mielestä "kaunis", mutta vain siksi että siinä ei roiku oikeita vaatteita vaan vaalea kylpytakki ja joku pyyhe!
Mutta sinänsä tunnistin ongelman ...

järkevä äiti

ihan rehellinen pyykkikori, jonne laitetaan kerran päällä olleet vaatteet suoraan, eikä roikoteta niitä saati säilötä kassiin.

Unelma siististä kodista on ma...

Olen 99,9 % varma, että mies heittäisi likaiset vaatteensa tuolille, vaikka kuinka olisi naulakko ja likapyykkikassi vieressä. Eivät ne kylppärissäkään mene meillä pyykkikorIIN, vaan pyykkikoriin päälle. Kannen avaaminen on ilmeisesti ylitsepääsemätön ongelma. Huoh, miehet :/

Vierailija

Itse hommasin eteiseen Pentikin kauniit tikkaat kertaalleen käytetyille vaatteille. Sen jälkeen on ihana nojatuolini ollut aina tyhjä ja erittäin paljon käytössä :) Tikkailla pidän yleensä 1-2 asukokonaisuutta (pusero / housut jne) odottamassa uutta käyttöä, jonka jälkeen niiden on mentävä pyykkiin. Toimii. Kertaalleen käytettyä päällysvaatetta voi hyvin pitää vielä uudelleen, mutta mihinkään kassiin en sitä kyllä tunkisi odottelemaan. Kiinnostuneille tikkaat katsottavissa täällä: https://www.pentik.com/5tik5323011

Arja - Kodin Kuvalehti

Kiitos kivoista viesteistä! Nimimerkki Unelma siististä, voit olla kyllä ihan oikeassa, tsemppiä vain yrityksiin! ;-) Nimimerkki Vierailija, kiitos myös tästä vinkistä ja tosi kiva kuulla, että tikkaista on ollut apua!

Sisustamista harjoitteleva täti

Veikkaan, että menossa oleva KonMari-tyylinen raivaus tuo vastauksen tuohonkin ongelmaan: jos vaatteita ei ole liikaa, niitä ei myöskään tule jätetyksi lojuskelemaan puolipitoisina. Olenkin jo nyt pyrkinyt enimmäkseen siihen, että illalla saunaan mennessä riisuudun pyykkikoneeseen. Ne muutamat pakolliset vaatekappaleet mahtuu vaatepuulle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat