Glorian Koti testasi: Tämä on paras tuoksukynttilä!

Glorian Koti testasi: Tämä on paras tuoksukynttilä!

Lukittu

Testasimme 9 tuoksukynttilää. Katso, mikä on (varsin kalliin) hintansa arvoinen ja mikä vähentää stressiä!Lue koko juttu

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MillaMi

 Oma suosikki on Voluspa-kynttilät. Niitä on monta eri kokoa, joten on helppo valita lempituoksunsa kokeilemalla pienillä kynttilöillä. Isot tuoksukynttilät voivat palaa jopa 180 tuntia. vaikka ne ovat  kalliita, niistä on iloa pitkään. Monet tuoksuvat silloinkin kun niissä ei ole tulta. Halvat kynttilät haisevat yleensä synteettiselle, joten mieluummin ostan vaikka pienen Voluspakynttilän kuin isomman halvan. 

Erikoista, että noista kynttilöistä ainakin kolme, Granit, Lilla Bruket ja Terrible Twins on ruotsalaisia, ja vähintään kaksi Tanskasta. Meidän suomalaisten kannattaisi ottaa ruotsalaisista mallia, alkaa valmistamaan myyvää tavaraa ja opetella kaupan tekoa. Koko maailma on täynnä ruotsalaisia ketjuja ja ruotsalainen muoti ja tyyli menestyy maailmalla. 

Vierailija

Kannattaa ihan ehdottomasti ostaa Tallinnasta kotiintuomisiksi paikallisen Joik-merkin soijavahakynttilöitä. Ihan uskomattoman ihanat tuoksut ja kestää pitkään. Hintakaan ei kirpaise. Näillä oli ihania joulutuoksujakin. Harmittaa kun en ostanut useampia.

Vähemmän hajuja on parempi

Tulinpa vain moikkaamaan ja kertomaan että on meitä joita ei saa yllättää tuoksukynttilöillä. Ne voivat aiheuttaa vaikka vakavan allergisen reaktion ja johtaa ties mihin. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat