Nyt riitti eteisen kenkäkaaos! - katso helppo ja halpa idea

Lukittu

Tuttu näky, vai mitä? Vai laittavatko teidän lapset kengät siististi järjestykseen? Tähän on helppo ja halpa ratkaisu, jonka käytön lapset oppivat nopeasti.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (26)

Katri Perttuli

Hölmö idea. Lapsetko siis potkii märät kenkänsä lysyyn muovisiin koreihin? Nehän parhaassa tapauksessa homehtuu! Tai ainakaan ne ei pysy kovin kauniina, kun hiekat, mudat ja lumet ja rännät pyörii tehokkaasti päältä myös niihin alimpiin, jotka oli alun perin ihan puhtaat.

sm luukka

Ajattelin juurikin samaa. Helpoin tapa taltuttaa kaaos on ostaa kenkäsäilytysratkaisu, jossa on varmasti tilaa jokaiselle kenkäparille. Eihän aikuinenknaa voi laittaa kenkiään paikalleen jos niille ei löydy sopivaa tilaa.

lissu

ihan hölmöläisen hommaa. lapsiperheessä se eteinen vaan näyttää vähän sotkuiselta. sitten tulee se vanhempien vastuu kun päivästä toiseen muistutetaan lattialla lojuvista takeista ja kengistä. tunkeeko ne mukelot aikuisenakin kenkänsä ämpäriin jos niin on kotona opetettu. voi luoja tätä uusavuttomuutta

Deepi

Tuolla on näkyy keskengät, talvikengät ja kaikki sekaisin. Sellaiset kengät, jotka ei päivittäisessä käytössä ole (esim. harrastuskengät, juhlakengät ja väärän vuodenajan kengät) sijoittelen suosiolla muualle kaappiin ja varastoon pois eteisestä. Siellä säilytetään vain sellaiset vaatteet ja tavarat joita juuri sinä vuoden aikana tarvitaan. Omassa eteisessä lisäksi sivusta aukeava arkku, joka toimii isuimena ja jonka sisällä on kolme tasoa kengille. Huono idea minustakin.

Hohhoijaa taas

Mitä jos olis vaikka käytössä vain yhdet tai kahdet kengät per nuppi? Kesällä talvi- ja kevätkengät jemmassa? Meidän taloudessa se tekee kahdeksat kengät ja pysyy kyllä nätisti järjestyksessä. Ja jos ei pysy niin äkkiäkös ne järjestää

sotkua eteisessä jatkaa
Vierailija: sotku eteisessä

Jos nää onkin sellasen lapsiperheen kenkiä missä lapset ei kastele kenkiä

sis piti jatkua ett istuvat siististi hiekkalaatikon reunalla ja kaivavat lapiolla kuoppia 

Äiska 70 luvulta

Meillä laitettiin tuulikaappiin kenkähylly jossa jokaisella oma hylly ja jos ei siihen saanut kenkiään laitettua niin seurasi jokin yhdessä ennalta päätetty ikävyys tämä kyllä toimi meillä.

mummo 70

aikuiset on perheen malli,jos iskän kengät on heti kynnyksellä oppiko lapsikaan muuta,vaikka oiskin jokaisella oma hylly.kenkä puukin olis hyvä ratkaisu ja ilmava,eikä likaa toisiaan.

 

Äitykkä

Kuivilla kesäkengillä ja sandaaleilla tuo toimii hyvin. On kokeiltu ja siistiltä näyttää. Meillä tosin on metalliset, joten irtohiekka valuu lattialle. Helppo nostaa ämpäri ja imuroida alta pois...

3:n äiti

Meillä 8v vastuualueelle kuuluu eteisen siivous ja tekee sen mielellään. Tulee kengät laitettua paikalleen sillä lailla päivittäin. Muilla lapsilla on sitten muut hommat. JOkaiselle jotain.

Joku sanoi, että pitäis olla vain 1 kengät esillä kerrallaan. Ei se näin keväällä onnistu. Meillä ainakin on useemmat kengät jokaisella ja vielä kumisaappaat päälle. Itse olen onnellinen, että ongelmana on vain eteisen sotkuisuus eikä mitään sen kummempaa. Elämää tämä on.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat