Etelä-Suomen 15 parasta sisustuspuotia - suuntaa näihin kesälomalla!

Etelä-Suomen 15 parasta sisustuspuotia - suuntaa näihin kesälomalla!

Lukittu

Suomi on pullollaan toinen toistaan ihanampia navettapuoteja ja pieniä sisustusliikkeitä. Glorian Koti -lehden toimitus poimi Etelä-Suomen 15 parasta, joihin kannattaa tehdä retki kesälomalla!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (43)

Tuula

Monta ihanaa puotia, joissa on ollut ilo käydä, löytyy jo listaltanne. Mutta ihan pakko on lisätä pari ihastuttavaa pikkupuotia Sipoossa.
Villa Nokkonen https://www.facebook.com/villanokkonen?fref=ts sijaitsee Västerskogissa samassa pihapiirissä Leipomo-kahvila N*Avetan kanssa , jossa kannattaa käydä keittolounaalla tai nauttia mahtavista leipomoherkuista kahvin kanssa.
Lähellä Nikkilää Hindsbyssä sijaitsee viehättävä Sisustus Ometta http://www.sisustusometta.fi/, joka on avoinna viikonloppuisin ja jossa on kesäisin myös kahvila.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Katja

Lisäisin listaan Kotilaiturin joka sijaitsee Liedossa Turun lähellä. Osoite on Vilkkimäentie 5, 21420 Lieto. On aivan mahtava kauppa, löytyy sisustustavaraa, koruja, lankoja ym. kivaa ekologisuutta unohtamatta. Samassa rakennuksessa myös Kotikutoinen ja Vilkkimäen kakku ja kahvi ja hoitolakin talosta löytyy. http://www.kotilaituri.fi/ Kannattaa poiketa, kaupalla asiantunteva ja äärimmäisen mukava tunnelma :)

Titti

Naapurissani Paraisilla toimii lumoava shabby chic ja vintage living sisutusliike Tre Små Rum. Mahtavat kangas- ja tapettivalikoimat sekä tietysti ompelu- ja tapetointipalvelut. www.tresmarum.fi Sivuilla linkki mahtavaan blogiin. Tämä liike olisi kuulunut listalle :) Tervetuloa saaristoon!

Minna Auranen

Ruukkumaakari eli Savipaja Murray Kaskisten saarella on aivan omanlaisensa viehättä miljöö ja tuotanto. Raija ja James tekevät savesta erilaisia vateja, viinilaseja, teekannuja, savitauluja sisälle ja ulos esim. puunrunkoon istutettavaksi, laattoja yms yms Myös tilauksesta!
www.savipajamurray.fi

Lämpimästi suosittelen!

Minna

Liedossa on kunnostettu vanha Vilkkimäen meijeri ja sieltä löytyy ihana Käsityö- ja sisustuskauppa Kotilaituri. Liikkeen valikoima keskittyy luonnonmukaisiin ja eettisiin tuotteisiin. Tuotteet ovat laadukkaita ja palvelu ensiluokkaista. Tuotteet tuodaan vaikka kotiovelle, jos itse et ehdi kaupalle. Joka torstai sinne kyllä kutsuu viihtyisä Kässäkerho. http://www.kotilaituri.fi

Kirsi-Marja

Kivoja puoteja olette vinkanneet, pitääpä pistäytyä! Vinkkaan listalle vielä Vanhassa Raumassa torin vierellä sijaitsevan ihanan Kodinonnen.Se on sisustustalo täynnä viihtyisyyttä ja kauneutta ja hyvää asiakaspalvelua.Suosittelen!

Lotta Seppänen

Kotkan Karhulassa kulmakunnan paras sisustusliike.Tavaraa riittää ja tilataan jos ei ole.
Palvelu aivan ensiluokkaista .
PP `S Decore ! Kannattaa tulla kauempaakin...

Cicel

No heippa vaan!
Tämän jutun kirjoittaja, miksi kirjoitit ympäri Suomen, kun jutussasi on vain etelä-Suomi. Jos et tiedä maantiedosta mitään, niin kerronpa sinulle, että Suomi ulottuu ihan Norja rajalle asti. Teille sinne Stadiin vois vaikka järjestää maantiedonkursseja!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat