Vuokra-asunnon keittiö kivaksi - näin teet muutoksen satasella!

Vuokra-asunnon keittiö kivaksi - näin teet muutoksen satasella!

Lukittu
1103644

Tämän muutoksen teet vaikka vuokrakodin keittiöön hetkessä ja rahaa kuluu vain noin 100 euroa.Lue koko juttu

Kommentit (18)

pom

Kuinka ammattitaidoton tumpelo voi ko. henkilö olla, jos ei erota mäntyä tammesta??? Niiden kauneuteen ja raikkauteen sen enempää puuttumatta, tuollaisia tammisia täyspuisia ovia on käytetty paljonkin 2000-luvulla, tälläkin vuosikymmenellä. Ei kovin vakuuttavaa make over.

Iiris

Hei, tässä tosiaan menivät puulajit vahingossa sekaisin. Ajatusvirheitä sattuu joskus sisustamisen ammattilaisillekin. Puunväriset keittökaapit sinänsä ovat toki makuasia. Tämän asunnon asukkaat eivät niistä pitäneet, vaan halusivat vaaleamman keittiön ja olivat tyytyväisiä ratkaisuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Säde

Hyvä vaihtoehto rumien kaapinovien peittoon on myöskin dc-fix kalvo - näin puupinnan saa näyttämään vaikka korkeaheijasteiselta valkomaalilta. Irtoaa myöskin nätisti pois, kun asunto pitäisi luovuttaa seuraaville, vaikka eipä ne seuraavat asukkaat varmasti pahakseen pistäisi, jos keittiö olisikin paremman näköinen...

Säde

En kyllä ole koskaan ymmärtänyt tätä suomalaisten viehtymystä tunkkaiseen, ahtaaseen ja kovin viktoriaaniseen "täytetään kaikki puulla lattiasta kattoon" -teemaan. Tuo keittiö rumentuisi enää tunkemalla sinne puolipaneeli.

Iiris

Tässä asunnossa mietittiinkin juuri tuota DC-Fix-kontaktimuovia myös yhtenä vaihtoehtona. Se on vain vaikea saada siististi, kun ovi ei ole tasainen. En ole kylläkään itse koskaan laittanut sitä, mutta arvelimme, että ruttuun menee... Oletko kokeillut muuhun kuin tasaiseen pintaan?

Säde

Kaapinoviin, jossa reuna "kapenee", tai siis reunaa kiertää sellainen vinoleikkaus. En kyllä tiedä kuinka tarkkaan tuossa saisi viivottimella leikkiä, ettei nuo koristeurat tekisi rumaa jälkeä :D mutta jossakin blogissa näin taidettiin tehdä - vaati muutaman kirosanan mutta ihan hyvältä ne näytti.

Anne Kankaanpää

Sisustarroja sekä silityskuvia kankaalle voi tilata näistä linkeistä. Edustamani sisustustarrat ovat kotimaisen tekijän aikaan saamia, laadukkaita tarroja. Asiakkaamme tilaavat myös paljon omilla teksteillään.
Kiinnitysohjeet tulevat mukaan jolloin kiinnität ne helposti, aroillekin pinnoille.
Eteisestä saunaan , vaikka puutarhapenkkeihin voit kiinnittää meidän tarroja.

Paula

Ihan sairaan hieno muodonmuutos!!! Ja niin vähällä vaivalla! Kunpa olisin itsekin keksinyt jotain tuollaista asuessani rumissa vuokrahuoneistoissa :)

muffero

Olen jo omassa tupakeittiössä kokeillut tuota ovetonta systeemiä ja kun se oli aikansa elänyt laitoin ovet takaisin ja taas oli kuin uusi keittiö.

Leena Loukusa

En olisi kyllä ovia ottanut pois, nuppia vaihtamalla ja ehkä tasoa muuttamalla olisi tullut uhan hyvä. Ja ennenkaikkea se rompe mitä pöydällä on ja miten, silläkin saa erilaisen lookin. Itse en enää huoli avohyllyjä astioiden säilytykseen. Sitäpaitsi tammioviahan myydään koko ajan, on vsin kalliimpi materiaali ja kestövömpi, kuten videosta näimme.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat