Näin teet persoonallisen lahjan: Pirkka-ruusuista kaunis kimppu

Näin teet persoonallisen lahjan: Pirkka-ruusuista kaunis kimppu

Lukittu
1103691

Ei tarvitse olla floristi tehdäkseen kauniin ruusukimpun. Katso videolta helppo idea, jolla saat ruokakaupan kukista persoonallisen.Lue koko juttu

Kommentit (18)

Niina

Tosi hyvä idea, ja helppo meillekin, joilla ei ole silmää ja taitoa monimutkaisiin värkkäilyihin. Näillä on kiva ilahduttaa. KIITOS!

Iiris

Minäkin kävin ostamassa nipun silkkipapereita Anna-Kaisan idean innostamana ja aion myös toteuttaa tuon superhelpon lahjaidean. Aina ennen olen käynyt kukkakaupasta hakemassa lahjakukat, mutta Anna-Kaisa kertoi minulle, että samoja kukkia ne siellä kaupassa ovat. Kyse on vain paketoinnista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Cicelle

Ruokakaupasta??? Sori nyt vaan, mutta kukaan ei hoida kaupassa kukkia ja ovat usein todella huonoja, kuolevat melkein heti eli jos haluat saada kunnon kukkia hanki ne kukkakaupasta jossa niitä hoidetaan!

Eläköitynyt kukkakaupan täti

Hoida? Ei kukkakaupassa kukkia hoideta. Uusien imupintojen leikkaus nyt sentään. Ihka uudet ruokakauppaan juuri tulleet kukat ovat ihan hyviä, hinta-laatusuhde oivallinen. Tosin ruokakaupan kukkaniput unohdetaan lopulta nurkkaan nuupahtamaan, mutta eihän sellaisia kukaan edes osta?

eri mieltä
Vierailija: Cicelle

Ruokakaupasta??? Sori nyt vaan, mutta kukaan ei hoida kaupassa kukkia ja ovat usein todella huonoja, kuolevat melkein heti eli jos haluat saada kunnon kukkia hanki ne kukkakaupasta jossa niitä hoidetaan!

´Pirkka Reilun Kaupan -ruusut ovat parhaita. Kestävät pidempään kuin kukkakaupasta ostetut.

Angela

Kyllähän kukkien säilyvyyteen vaikuttaa niiden "hoito". On ihan eriasia ostaa kimppu kukkia kukkakaupan kylmakaapista kuin ruokakaupan lattialla olevasta muoviämpäristä. Kukkakauppias voi tukussa valita ns.parhaat päältä, mutta tuskin K-kauppias käy itse valkkaamassa myymiään kukkia. Jokainen ostaa sieltä mistä parhaaksi näkee, mikä kukkarolle sopii jne. 

Mitä tähän silkkipaperi-ohjeeseen tulee, niin jokseenkin lapsellinen ja täysin turha neuvo. Eipä kai se kukan tuliasarvoa laske missä se kuljetetaan. Vai kuuluuko silkkipaperi pitää myös kukkamaljakossa??

Nippe

Etköhän ihan helpoimmalla olisi päässyt noutamalla kauniin, valmiiksi sidotun ja pakatun kimpun asiantuntevasta kukkakaupasta sen sijaan, että kyselet kauppiaalta päiviä ennen, milloin kukkia tulee ja etsit värillisiä silkkipapereita jostain. Samalla olisit tukenut paikallista käsityöyrittäjää. Pitkä miinus nyt Glorian kodille! :(

kukat kunniaan

Voihan kiesus! Toivottavasti tuollaista valmiiksi nuutunutta rytökasaa ei sentään kukaan vie lahjaksi. Noh, voihan hiuksetkin leikata itse tai juhlamekon surauttaa ihan omin pikkukätösin. Lopputulos samaa tasoa.

Eloise

Kukat ruokakaupassa eivät ole samoja, kuin kukkakaupassa.Tarkkasilmäinen huomaa, että marketin ruusunipuissa on pienempi kukka ja  heiveröisempi varsi kuin kukkakaupan ruusuissa. Usein kukkakaupan ruusut ovat myös pidempiä. Kukkakaupassa ruusuniput on käyty kuorman tullessa läpi, nipuissa olevat huonot yksilöt, vioittuneet lehdet ja piikit poistettu.

 

Katja Nurminen

Tämähän on hiukan sama kuin että:  Ei tarvitse olla arkkitehti suunnitellakseen modernin ja turvallisen talon..... tai että ei tarvitse olla kultaseppä tehdäkseen aivan ihanan vihkisormuksen.... :)

Eeva Niininen

No huh huh !

Täytyykö nyt siis boikotoida ihan tarkoituklsella kaikkia näitä lehtiä ! Idiootit , törkeää ammattitaidon aliarvioimista !

Laittakaa seuraavan kerran ohje ,kuinka leikata itse umpisuoli aivan kuten aito kirurgi ...eihän sitä kannata sairaalalle maksaa pikkuoperaatiosta .

Joo järki menee ...ja tee se itse ruumisviitta ja arkku ihan kansalaisopiston kursseilla samantien. Toivevirret mekon väliin ! Ja terve !

kuluttajainsuojalaitokselle terveisiä  samoilla tulilla minun ja lääninhallituksen puolesta 

terv. Eeva Niininen 

Kipakapa

Ei silkkipaperi tee vielä marketin kimpusta sen arvoisia että kehtaisi vieraalle viedä, saattaa nimittäin olla että ne on heti jo huomenna nuupahtaneita, lisäksi niissä on piikit vielä tallella eli ei millään tapaa käsiteltyjä eivätkä siis monta päivää vieraalle iloa tuota. Ehdotan kyllä jättämään tuon vinkin ja hakemaan vieraskimput ja muut vastaavat alan ammattilaisilta.

Sisältö ratkaisee

Jos joku väittää, että ruokakaupan ja kukkakaupan leikkokukat ovat samoja, niin huh! Tervetuloa toimittaja päiväksi kukkakauppaani sitomaan näitä näppäriä silkkipaperikimppuja. Ammattikuntani puolesta närkästyin -ja aiheesta.

Vierailija

Hei, tilaan usein kukkia netin kautta vanhemmilleni. Tuovat väriä ja iloa harmaaseen talveen, Valitettavasti netin kuva ei vastaa aina realiteettia, #Dataflora ja Bieder ovat huonoja, ei missään tapauksessa kannata heidän kauttaan tilata. Interflora parempi. Kaupasta suoraan jos mahdollisuus.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat