Lakanat vaihtoon - jo muuttuu makkarin tunnelma

Lakanat vaihtoon - jo muuttuu makkarin tunnelma

Lukittu
1103657

Vedätkö päiväpeiton koko sängyn päälle? Katso videolta, miten petaat sängyn muhkeaksi ja kutsuvaksi.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Iiris

Hei, eikö olekin! Minäkin olen luopunut perinteisestä päiväpeitosta ja siirtynyt pelkkiin pellavalakanoihin. On muuten helppoa, kun ei varsinaisesti tarvitse pedata lainkaan. Valkoisiin pellaviin kannattaa kyllä satsata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nainen58

Vaikka pidän valkoisesta, tästä lopputuloksesta tuli mieleen, että vain vainaja puuttuu kun vielä paloi valkoiset kynttilät. En pitänyt. Mutta makuasioista ei voi kiistellä.

 

X

Nythän tuo vasta hotellihuoneelta näyttääkin! Kaikki hotellisängyt pedataan nykyään niin, että päiväpeitto on vain jalkopäässä. 

Ja ilmeisesti sillä ei ole merkitystä, että päiväpeitto suojaa lakanoita pölyltä ja lialta... 

Perinteinen

Hyi, miten kylmän ja kalsean näköistä tuo pelkkä valkoinen onkaan..en tykkää.

Itse ainakin petaan edelleen "vanhalla" tyylillä mieluummin, uin tuolla "ruumiin valvojis-tyylillä"...ei se sänky kovin kutsuvalta näyttänyt :(

Mies

Mihin tarvitaan noin paljon tyynyjä? Vain näön vuoksi? - Todella mautonta ja akkamaista. Kaiken huippu on polttaa kynttilöitä makuuhuoneessa, ne tuovat vain käryä huoneeseen. 

käytännöllinenkö

Nykyisin kaikki sisustetaan pelkistetysti ja kalseaksi ja asujan persoonallisuutta ei voi nähdä-se toimii kun myydään asuntoja mutta kotia ei niin synny. Väreinä harmaa, beige ja valkoinen.Joskus lisätään pari värikästä tyynyä, tässä ei edes sitä. Tällaiset sisustukset eivät lapsi- ja eläinperheissä toimi. Oikeaa kynttilää ei voi jättää yksinään palamaan. Nukkumaan mennessäkin on vain yöpöydällä tiellä jos lukee tai rasvaa käsiään tms. On hienoa nähdä ystävien koteja, jotka kaikki ovat oman näköisiä ja asutun oloisia.

unikeko

Kivasti editoitu, kynttilä palaa, ei pala, palaa. En noin liki vuodevaatteita laittais kynttilöitä! Ja tosian, ei mitään sävyjä, vain valkoista. Tylsä!

Työmatkalla

Vietän kohtuullisen paljon aikaa hotelleissa ja nyt petaus vasta hotellimaiselta näyttääkin. Niissä on jo pitkään käytetty kokovalkoisia lakanoita ja sängynpeittoa ainoastaan jalkopäässä. Petauksesta puuttuu enää huoneen aksenttiväri ja hotellimainen sisustus olisi valmis.

Puhtaat lakanat kiitos

Päiväpeiton tarkoitus on pitää sänky ja lakanat puhtaina. Sisustussuunnittelijat eivät koskaan mieti käytännöllisyyttä. Ei todellakaan tuollaista petausta, lakanat likaantuu alta aikayksikön kun lapset temmeltää sängyssä. Eikä kyllä houkuttele mennä tuohon päiväunille kun pitäisi heittää päivävaatteet pois ennen pieniä nokkaunia ja yöllä houkuttelisi vielä vähemmän kun lakanat ovat ihan nuhjaantuneet. Käytännöllisyyttä, kiitos

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat