Vierailija

Hei,

Kaipaisin vinkkejä, miten voisin herkutella (edullisesti) mutta silti noudattaen vegaanista ruokavaliota.

Tällä hetkellä näyttää hieman siltä että joudun jättämään väliin kaiken herkullisen, Löytyisikö siis tapoja tyydyttää makeanhimo uhraamatta periaatteitani?

Kävin katsomassa millaisia vegaani herkkuja löytyy kaupasta, mutta näyttää pahasti siltä että joudun itse kokkaamaan. 

Reseptejä ei ole myöskään paljoa tarjolla, löysin tälläisiä

1. Suklaakeksit: näistä klassisista kekseistä voi tehdä helposti vegaanisia korvaamalla voin vegaanimargariinilla ja käyttämällä maidottomia suklaalastuja.

2. Browniet: Browniet ovat toinen jälkiruoka, josta voi tehdä helposti vegaanisen käyttämällä vegaanista margariinia ja maidotonta suklaata.

3. Hedelmäpiirakka: Jos haluat hedelmäpohjaisen jälkiruoan, mikset kokeilisi tehdä vegaaniystävällistä hedelmäpiirakkaa? Käytä yksinkertaisesti vegaaniystävällistä piirakkavuokaa ja täytä se suosikkihedelmilläsi.

4. Jäätelö: Markkinoilla on nykyään tarjolla useita vegaanisia jäätelövaihtoehtoja, joten voit silti nauttia tästä klassisesta jälkiruoasta nauttimatta eläinperäisiä tuotteita.

5. Vegaaninen kakku: Useimmat leipomot tarjoavat nykyään ainakin yhden vegaanisen kakun vaihtoehdon, joten voit hemmotella makeanhimoa ilman, että sinun tarvitsee tehdä omaa kakkua tyhjästä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat