Vierailija

Oman kodin ulkonäköön kyllästyminen on yleisempää, kuin saatat kuvitella. Oma tuttu ja turvallinen alkaa tuntua helposti pitkästyttävältä varsinkin, kun voit löytää helposti lukemattomasti erilaisia artikkeleita oikeista unelma-asunnoista. Sinun ei onneksi tarvitse tyytyä tähän kyllästyneeseen tilaan. Sen sijaan voit yllättävänkin helposti tehdä muutoksia kodissasi saadaksesi uutta henkeä kotiin.

Mahdollisuuksien määrä on oikeastaan loputon, mitä voit saada aikaan pienemmillä muutoksilla. Voit korvata vanhat julisteet uusilla tai vaikka pistää matkoilta kerättyjä muistoja raameihin ja esille. Näin teet kodistasi mukavalla tavalla niin sanotusti enemmän sinun näköisen, vaikka olisit saanut inspiraatiota muualta. Sen lisäksi on monia muitakin vaihtoehtoja, joita voit tehdä ennen kuin edes mietit muuttamisen mahdollisuutta.

Muutto ei ole aina tarpeen, kun kaipaat uuden tilan

Asunnon vaihtaminen ei ole ikinä ollut kaikista halvin aktiviteetti, mutta nyt siitä on tullut koko ajan kalliimpi vaihtoehto Sen lisäksi, että asunnoista on tullut koko ajan kalliimpia, myös itse muuttaminen kustantaa varsin paljon. Harva haluaa muuttaa enää kaveriporukan ja pizza palkkion voimin, kun ikä alkaa ylittämään 20 puolivälin. Siitä syystä monet palkkaavat ammatti muuttajat avuksi, joiden avulla muuttaminen tapahtuu paljon kivuttomammin.

Jos oman kotisi ilme alkaa kyllästyttämään, muuton ei todellakaan tarvitse olla ratkaisu. Jopa suurempi remontti on helpompi tehdä, puhumattakaan pienemmistä sisustus muutoksista. Sen avulla voit luoda todella upealla tavalla uutta henkeä kotiin, vaikka tila olisi aivan sama kuin aina ennen.

Sisustuksen muuttaminen auttaa nopeaan tarpeeseen

Sisustuksen muuttamisella voidaan tarkoittaa tietenkin montaa erilaista asiaa. Tällä voidaan tarkoittaa suurempaa muutosta, kuten suurempien huonekalujen vaihtamista. Esimerkiksi sohvan vaihtmainen uuteen tuo välittömästi aivan uuden ilmeelle koko olohuoneelle.

Vaikka päättäisit pitää suuremmat huonekalut, voit muuttaa huoneen tunnelman aivan toiseen. Maalaamalla seinät uudelleen ja vaihtamalla verhot voit huomata välittömästi, kuinka erilaiselta huone vaikuttaa. Kun yhdistät tämän huonekalujen uudelleen järjestelemiseen huoneessa, saatat jopa yllättyä siitä, kuinka erilaiselta huone vaikuttaa.

Suurempien muutoksien lisäksi ei tietenkään kannata unohtaa yksityiskohtia. Julisteet ja muut sisustus huonekalut kuten vaasit tekevät ihmeen huoneelle. Asia, mikä saattaa yllättää sinua on myös valaistuksen tärkeys. Vaihtamalla perinteisestä yhdestä kattolampusta moneen pienempään valo pisteeseen luot kotiisi nopeasti upean ja kodikkaan tunnelman.

Suurempi remontti voi viedä paljon aikaa ja muita resursseja

Vaikka sisustuksen muuttamisella voit saada jo paljon aikaiseksi, silloin tällöin suurempi remontti voi olla tarpeen. Tämä vaatii kuitenkin helposti enemmän resursseja sekä aikaa. Se tarkoittaa tietenkin myös sitä, että suurempaa remonttia tulee suunnitella enemmän kuin pienempää sisustuksen muutosta.

Jos kuitenkin tunnet tämän olevan tarpeen, on hyvä tietenkin miettiä samalla sisustuksen muutosta ja minkälaisen ilmeen haluat huoneeseen. Jos esimerkiksi haluat tehdä remontin keittiössä, on hyvä kiinnittää huomio myös siihen, miltä tuotteet näyttävät niiden toimivuuden lisäksi. Näin voit olla varma siitä, että keittiön käyttö tulevaisuudessa on sekä toimivaa että motivoivaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat