Vierailija

Netflix on muuttanut television ja elokuvien kulutusta. Se on muuttanut tapaa, jolla katsomme ja kulutamme mediaa, tehden siitä kätevämpää ja edullisempaa kuin koskaan ennen. Netflix on myös avannut aivan uuden sisältömaailman, sillä se on antanut meille pääsyn tv-ohjelmiin ja elokuviin kaikkialta maailmasta. Etsitpä sitten uutta sarjaa katsottavaksi tai klassikkoelokuvaa sateisena päivänä, Netflixistä löytyy jokaiselle jotakin.

Eri tapoja kokea Netflix

Netflixistä on tullut viime vuosina tunnettu nimi. Yhtiö on muuttanut tapaa, jolla kulutamme televisiota ja elokuvia, ja se jatkaa innovointia. Vaikka se aloitti DVD-vuokrauspalveluna, se on kehittynyt paljon muuksi. Tässä on muutamia eri tapoja, joilla voit kokea Netflixin.

Ilmeisin tapa kokea Netflix on yhtiön suoratoistopalvelu. Näin useimmat ihmiset katsovat Netflixiä nykyään. Voit katsoa sarjoja ja elokuvia Netflix-sovelluksen kautta älytelevisiossa, suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa, tai voit katsoa niitä tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Suoratoistopalvelu on saatavilla myös mobiililaitteilla, joten voit katsoa Netflixiä myös tien päällä.

Jos sinulla on älytelevisio, voit tutustua Netflixiin myös yhtiön interaktiivisen sisällön kautta. Tähän kuuluvat esimerkiksi Black Mirrorin kaltaiset ohjelmat: Bandersnatch, jossa voit tehdä tarinaan vaikuttavia valintoja. Se on ainutlaatuinen tapa katsoa televisiota, ja se on mahdollista vain Netflixin avulla.

Netflixin parhaat elokuvat

Olen ollut Netflixin käyttäjä jo muutaman vuoden ajan, ja minun on sanottava, että rakastan sitä ehdottomasti. Minun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että menetän suosikkiohjelmani tai -elokuvani, koska voin aina katsoa ne Netflixistä. Ja aina on jotain uutta katsottavaa, mikä on mahtavaa.

Yksi Netflixin parhaista puolista on se, että sillä on paljon hienoa alkuperäistä sisältöä, jota et löydä mistään muualta. Stranger Thingsin ja Narcosin kaltaiset sarjat ovat mielestäni loistavia tv-ohjelmia. Ja parhaat netflix palvelun elokuvat ovat mm Taru sormusten herrasta ja Forest gump. Netflizinkirjastoon lisätään aina uusia alkuperäisiä elokuvia ja sarjoja, joten et kyllästy koskaan.

Jos etsit loistavaa suoratoistopalvelua, josta voit katsoa suosikkielokuviasi ja -televisio-ohjelmiasi, suosittelen lämpimästi Netflixiä. Sillä on loistava valikoima sisältöä, ja se lisää aina uusia ja alkuperäisiä nimikkeitä. Lisäksi se on erittäin edullinen. 

Netflixin käyttöliittymä

Netflixin käyttöliittymä on niin käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen, että pidämme sitä usein itsestäänselvyytenä. Se on kuitenkin itse asiassa taideteos, ja sitä kannattaa tarkastella tarkemmin.

Ensimmäinen asia, jonka huomaat Netflixin käyttöliittymässä, on sen organisointi. Sarjat ja elokuvat on ryhmitelty kategorioihin, mikä helpottaa kiinnostavien ohjelmien löytämistä. Ja jos etsit jotain tiettyä, hakupalkki on kätevä.

Netflixin käyttöliittymän todellinen kauneus piilee kuitenkin yksityiskohdissa. Oletko esimerkiksi koskaan huomannut, miten kunkin sarjan tai elokuvan kansikuvat näytetään? Se on aina huomiota herättävä ja merkityksellinen, minkä ansiosta on helppo löytää jotain uutta katsottavaa.

Ja sitten on vielä pieniä yksityiskohtia, kuten tapa, jolla edistymispalkki näyttää, kuinka paljon sarjaa olet jo katsonut. Nämä pienet yksityiskohdat tekevät Netflixin käyttöliittymästä niin erityisen.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat