Jokainen haluaa ylpeillä ulkonäöllään talvella, syksyllä ja keväällä. Mikään ei kuitenkaan vedä vertoja sille, mitä se tekee kesällä.

Kesällä on niin paljon tarjottavaa, että haluat aina näyttää parhaalta. Katso siis lisätietoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan mahdollisimman houkuttelevan ulkonäön tälle kaudelle. Opit hoitamaan ihoasi ja samalla opit uusia tapoja parantaa ulkonäköäsi.

Haluatko tietää lisää siitä, mitä kesä tarjoaa ulkonäön suhteen ja miten voit ottaa siitä kaiken irti? Tule sitten kauemmas ja ota selvää!

1. SUOJAA SILMÄSI JA HUULESI
Kasvoissasi on kaksi herkkää osaa, joista sinun on huolehdittava eniten kesällä, ja ne ovat silmäsi ja huulesi. Jos haluat näyttää parhaalta, sinun on suojattava myös ne.

Silmien ympärillä oleva iho ja huulten iho ovat yleensä todella herkkiä. Pienikin auringolle altistuminen voi vahingoittaa niitä pahasti. Tämä tuottaa kuivuutta ja rasvoittumista, joskus jopa syviä palojälkiä, joista et pääse eroon.

Kaikki on siis kiinni SPF:llä varustettujen meikkituotteiden käytöstä. Kyllä, se tuntuu hieman oudolta, sillä on vaikea löytää huulirasvoja ja meikkivoiteita, jotka tarjoavat tällaisen suojan, mutta se on ainoa tapa suojata silmät ja huulet vaurioitumiselta.

Näin viet aurinkosuojauksen seuraavalle tasolle ja estät huulten kuivumisen ja silmien vaurioitumisen, joita molempia asioita haluat välttää, jotta voisit lopulta näyttää parhaalta.

2. KÄYTÄ SÄÄNKESTÄVIÄ TUOTTEITA
Kun lämpötila nousee ja ympäristö tuntuu kostealta mutta ei virkistävältä, ihosi ja hiuksesi alkavat käyttäytyä oudosti. Tämä aiheuttaa meikin ja muiden tuotteiden tahriintumista, liian paksun tuntuista tai joskus vain vahingoittaa ihoa ja päänahkaa. Ja tietysti kaikki tämä saa sinut lopulta näyttämään huonolta.

Näiden ongelmien välttämiseksi suosittelemme säänkestävien tuotteiden käyttöä. Kosteusvoiteesta meikkipohjaan, huulirasvaan, hiuslakkaan ja jopa meikkiväreihin tai poskipunaan tarvitset tuotteita, jotka kestävät kesän vaikeat tilanteet.

Tässä voit valita kevyitä voiteita, seerumeita, asioita, jotka ovat ohuita eivätkä tuki huokosia, tuotteita, jotka ovat turvallisia ja terveellisiä käyttää kuumilla alueilla. Kaikella, mitä käytät kesällä, on merkittävä vaikutus siihen, miltä näytät. Pidä siis kiinni tuotteista, jotka eivät vahingoita ihoasi, kun käytät niitä kuumissa tai kosteissa olosuhteissa.

3. KÄYTÄ LUONNOLLISIA TUOTTEITA
Keinotekoiset tuotteet voivat olla haitallisia, siitä ei ole epäilystäkään. Se on keskeinen syy siihen, miksi monet ihmiset valitsevat nykyään luonnontuotteita. Ja arvaa mitä? Ne ovat valtavasti parempia, etenkin kesällä, kun on kuumia lämpötiloja & todella kovia auringonsäteitä.

Joten sen sijaan, että käytät jotain suoraan meikkiteollisuudesta peräisin olevaa, voit käyttää tuotteita, jotka eivät ainoastaan ehkäise vaurioita vaan myös rauhoittavat ja parantavat ulkonäköäsi.

Sitruuna ja tomaatti ovat yleensä todella hyödyllisiä, kun kyse on ihon raikkauden lisäämisestä. Ne auttavat myös poistamaan epäpuhtauksia ja ehkäisemään auringon aiheuttamia vaurioita. Hunaja ja suolakurkku ovat myös hyödyllisiä ihomerkkien poistamisessa. Myös monet muut luonnontuotteet ja -uutteet ovat hyödyllisiä, joten niitä kannattaa harkita.

Joka kerta, kun ajattelet käyttäväsi merkkituotetta, muista, että voit sen sijaan käyttää jotain luonnollista tuotetta, jolla ei ole haitallisia vaikutuksia ihollesi. Näin näytät upealta ilman sivuvaikutuksia.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat