Kodin remontointi on mielessä varmaankin jokaisella, joka ei asu täysin uudessa talossa. Monet ihmiset eivät kuitenkaan itse remontoinnista pidä, sillä se vaatii osaamista ja mahdolliset virheet voivat tulla hyvinkin kalliiksi. Remontointia kuitenkin tehdään, koska sen avulla kodista saadaan itselle miellyttävämpi tai se voi nostaa asunnon arvoa huomattavastikin. 
Remontin koko voi vaihdella todella paljon. Osa pienemmistä pintaremonteista, esimerkiksi rikki menneen oven vaihtaminen, voi olla järkevää suorittaa itse, sillä remontti tarkoittaa käytännössä uuden oven nostamista saranoille. Kuitenkin taas esimerkiksi lattian tai katon korjaaminen on syytä jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Nämä remontit vaativat asiantuntemusta ja mahdollinen virhe voi aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa.
Remonteissa budjetti on asia, jota on syytä miettiä tarkoin. Monissa asioissa on mahdollista säästää, mutta varsinkin tärkeimmissä toiminnallisissa asioissa säästäminen ei välttämättä ole viisasta, vaan budjettia voi kasvattaa ottamalla remonttilainaa.
Ammattilaiset tarjoavat apua mielellään

Remontointi on valtaisa bisnes ja erilaisia palveluntarjoajia onkin olemassa pilvin pimein. Monet tuskailevat kuitenkin, että miten saisi parhaiten yhteyden oikeaan ammattilaiseen. Monilla rautakaupoilla onkin tarjolla erilaisia remonttineuvojia, joista voi saada apua varsinkin pienempiin projekteihin hyvin nopeasti. Ammattilaisilta on myös mahdollista saada ammattiapua kotikäyntien ja konsultointien muodossa, mutta nämä toki yleensä maksavat jonkin verran. Kuitenkin ne voivat lopun viimein olla säästöä, jos säästöä tulee materiaaleissa ja itse työssä.
Tämän lisäksi loistava paikka tutustua ja kysellä remonteista ammattilaisilta, on erilaiset remonttimessut. Messuja ja tapahtumia järjestetään monilla paikkakunnilla vuosittain ja siellä ammattilaiset ovat paikan päällä kertomassa uusista innovaatioista ja muista alan tilanteista. Kannattaakin siis tutkailla, mikäli lähistöllä on tarjolla tämän kaltaisia tapahtumia. 
Mieti tarvitsetko remontin

Jokaiselle remontille kannattaa löytää syy, miksi sen tahtoo tehdä. Syyn ei aina tarvitse olla funktionaalinen vaan pelkkä oma mielihyvä on riittävä syy remontin aloittamiseen.

Remonteissa on tärkeää, että asian suunnittelee ja aikatauluttaa mahdollisimman hyvin.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat