Vierailija

Raaka-aineet Ostoslistalle
0,5 pkt digestive-keksejä
70 g sulatettua voita
1 prk Nutellaa
500 g tuorejuustoa (Philadelphia)
1,2 dl tomusokeria
hasselpähkinärouhetta

Ohjeet
Murskaa diegstive-keksit hienoksi muruksi ja yhdistä voin kanssa. Sekoita joukkoon yksi ruokalusikallinen Nutellaa. Taputtele tasaiseksi ja tiiviiksi keskikokoisen (23cm) irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri sekaisin. Lisää joukkoon loppu Nutellasta, sekoita kaikki hyvin sekaisin. Levitä tasaisesti pohjan päälle ja tasoita päältä.

Nosta jääkaappiin ja anna olla siellä yön yli! Tämä on tärkeää, jotta kakku on leikattavaa.

Koristele hasselpähkinärouheella.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Ulkomaan leipuri

Minkä kokoinen Nutellapurkki? Eli siis paljonko Nutellaa tuohon täytteeseen tulee mikäli ohjetta seuraa. Nutellaa on ainakin täällä missä asun kolmen eri kokoisissa purkeissa. Minusta on tärkeää että ohjeissa ilmoitetaan määrät ei mitään epämääräisiä purkkeja tai pusseja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat