Vierailija

Ei ole mikään salaisuus, että kahvi on monille suomalaisille tärkeä aamurutiniini. Itseasiassa, Suomessa kahvia juodeen eniten maailmassa.

Kahvinkeittäminen on maailman yksinkertaisin asia, mutta silti tähän hommaan on kymmeniä eri kahvinkeittimiä

Kun ostit viimeksi kahvinkeittimen, oliko valinta haastava ja hämmennyit siitä, minkä kahvinkeittimen ostaisit? Et ole yksin.

Piditpä sitten kahvista mustana, kerman ja sokerin kera tai siirapeilla maustettuna, on olemassa täydellinen kahvinkeitin juuri sinulle.

Jos olet hankkimassa uutta kahvinkeitintä, tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla ostos kannattaa tehdä.

Millaisesta kahvista pidät?
Jos pidät tuoreesta kahvista, perinteinen kahvinkeitin voi olla paras valinta. Nämä koneet valmistavat yhden kupillisen kahvia kerrallaan. Keittäminen voi kestää jopa viisi minuuttia, mutta tuoreen kahvin maku ja aromi ovat lyömättömiä!

Pod-pohjaiset koneet ovat ihanteellinen, jos et pidä tuoreesta kahvista. Aseta vain valmiiksi pakattu kapseli, joka sisältää kahvia, paina painiketta ja nauti! Pod-pohjainen kahvi on valmista vain muutamassa sekunnissa ja maistuu hyvältä. Ainakin Nespresson podit voidaan myös kierrättää

Kuinka usein juot kahvia?
Jos haluat keittää vain yhden kupillisen kahvia kerrallaan, perinteinen kone voi olla paras valinta. Toisaalta, jos palvelet useita ihmisiä päivittäin etkä välitä odottaa kahvia, automaattinen kone voisi olla hyvä valinta.

Automaattikoneet voivat valmistaa kahdesta kymmeneen kuppia kahvia kerrallaan mallista riippuen. Ne sopivat erinomaisesti toimistoihin, joissa on useita kahvinjuojia! Nämä koneet eivät kuitenkaan ole halpoja - jos haluat älykkäitä toimintoja ja nykyaikaista tekniikkaa, varaudu maksamaan enemmän.

Ammattikahvikoneet, jotka ovat tarkoitettu kahviloihin voivat myös kahvin harrastajille olla erinomainen valinta. Näillä koneilla voi valmistaa kerralla useita kuppeja kahvia ne varmistavat kahvin täydellisen maun.

kuinka paljon tilaa sinulla on keittiössäsi (kompakti vai suuri kahvinkeitin?)

Jos sinulla on vähän tilaa, kompakti kahvinkeitin on täydellinen valinta. Nämä kahvinkeittimet ovat pieniä ja helposti säilytettäviä, joten ne sopivat erinomaisesti keittiöön, jossa on vain vähän tilaa tiskillä.

Suuret kahvinkeittimet sopivat ihmisille, joilla on runsaasti tilaa keittiössä. Näillä koneilla voi valmistaa useita kuppeja kerralla, ja niissä on erilaisia ominaisuuksia, kuten kahvimyllyt ja vaahdottimet. Haluatko käyttää laitetta päivittäin vai vain viikonloppuisin?

Juotko mieluummin espressoa vai cappuccinoa joka päivä?
Oikean kupillisen kahvin valmistaminen on helppoa käsikäyttöisellä kahvinkeittimellä. Jos haluat mieluummin vaahdotettua cappuccinoa, integroitu maidonvaahdotin tekee runsaan vaahdon hetkessä.

Erikoiskahvit, kuten cappuccino ja Americano, voidaan valmistaa koneella, jossa on espressotoiminto.

Jos pidät erikoiskahveista, mikset investoisi kahvinkeittimeen, jossa on säädettävät asetukset? Nämä koneet tarjoavat täydellisen kupin joka kerta.

Tee kahvinkeitin vertailu ennen ostopäätöstä
Koska markkinoille tulee uusia kahvinkeittimiä jatkuvalla syötöllä, on järkevä valinta tehdä kahvinkeitin vertailu lukemalla esimerkiksi arvosteluja ennen ostopäätöstä.

Paras kahvinkeitin löytyy usein riittävällä vertailulla. Pelkästään liikkeessä myyjän puheisiin ei kannata turvautua.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat