Vierailija

Hämeen poliisilaitos on alkanut tutkia varmaan ainoana Suomessa täysin asiallisia parveketupakointivalituksia! Oletteko koskaan kuulleet poliisilaitoksen tutkivan tupakansavuhavaintoja? Minä en.

Kyseessä oli talo, jossa uudemmilla asukkailla oli parveketupakoinnin kieltävä vuokrasopimus. Lukuisat savuhavainnot viittasivat suoraan kyseiselle parvekkeelle, jolla ei ollut vanhaa vuokrasopimusta. Mitkään valitukset eivät auttaneet. Otin ensin yhteyttä monta kertaa isännöitsijään, talojen omistajaan ja viimeisenä oljenkortena henkilön työnantajaan, koska kyseessä oli Puolustusvoimien työsuhdeasunto (sain tietää siitä myöhemmin).

Ensin sähköpostiini tuli outo viesti otsikolla: sakko ja rikosilmoitus se ja se (en edes tiennyt että minusta joku oli tehnyt rikosilmoituksen) ja sisältönä oli, että kunnianloukkaus ajalla se ja se, ellen nouda sakkoa minusta tehdään etsintäkuulutus! Poliisi oli siis minua kuulematta täysin yksipuolisesti lätkäissyt sakon.

Otin yhteyttä asianajotoimistoon ja rikosoikeuden professoriin, sieltä sanottiin, että poliisilaitos on kiusannut tai tehnyt pilaa! Lakimies halusi vielä nähdä alkuperäisen saamani emailviestin, kyllä se oli aito poliisin lähettämä, yllättävää kyllä. Koska poliisi ei saa antaa sakkoja kunnianloukkauksista, lakimies älähti ja poliisi perui sakon tiedoksiannon. Tutkinnanjohtaja sanoi kuulemma, että ei tupakansavuvalituksista taida selvitäkään poliisin antamilla sakoilla, vaan onkin vakavampaa! Jouduin sitten kuulusteluun tupakansavuvalituksista!

Tämä on törkeää astmaatikkojen, allergikkojen ymn. oikeuksien polkemista.

Jakakaa tätä eteenpäin!

  • ylös 4
  • alas 8

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat