Tervetuloa keskustelemaan

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

11.9.

Tuliko sinulle ikäkriisiä, kun tulit täysi-ikäiseksi? Entä siinä vaiheessa, kun lapset lennähtivät omiin koteihin ja täytit 50-vuotta? Vai iskikö se sinuun siinä 30-vuoden iässä? Mistä oikeastaan on ikäkriisissä kyse, varsinkin kun kaikille ei sitä kuitenkaan tule lainkaan.

9.9.

Mikä on pahimpiin sukkahousu mokiin ollu oli mitä vaan. Oli käyttöön tai väriin hameen kaa tai muuta. Samoin hävettävät hame mokat wessan käynnin jälkeen käy jne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5.9.

Veikko Kähkösen kuvat viimeisimmässä numerossa ovat todella upeat 🥰

5.9.

En ymmärrä miksi muotokuviin laitetaan tietoja vaatteista/koruista joita ei edes kuvissa näy. Esimerkkinä viimeisin numero ja sivu 46. Kuvatekstissä mainitaan helmikorvakorut joita ei edes näy kuvassa.

31.8.

Maailmamme on täynnä impulsseja. Saamme päivittäin tuhansia kuvia ja tekstejä verkkokalvoillemme, mutta olemme oppineet sivuuttamaan niistä suurimman osan – ainakin tietoisesti.

17.8.

Miten kokkaaminen voi olla muodikasta? Aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin. Jos ja kun seuraat television eri kokkausohjelmia, huomaat nopeasti, että samat ruokalajit ja leivonnaiset vaihtelevat ohjelmasta toiseen.

11.8.

Kun vuonna 1996 ostin buutsit Englannista, joita yhä vielä käytän, en miettinyt vastuullisuutta. Tein päätöksen tyyliseikkojen vuoksi ja koska kengät oli käsin tehty New Yorkissa.

24.7.

Näin 50-kymppisenä sitä kaipaa välillä omaa rauhaa. Lasten muutettua pois, on talo hiljentynyt ja ennen kaikkea tyhjentynyt, joten nyt olisi mahdollisuus tehdä muutoksia. Nyt olisi aika tehdä se oma pieni soppi itselle, se mancave.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 22000
  • Viestiketjuja yhteensä 1143
  • Käyttäjiä yhteensä: 3411
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä2911
Sisältö jatkuu mainoksen alla