Tervetuloa keskustelemaan

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Lue keskustelualueen säännöt.

Vierailija
10.3.

Hei. Innostuin ostamaan kaupasta hienon kankaan, josta ajattelin tehdä itse kangastaulun, mutta kaupassa ei ollut kehyksiä myynnissä. Mistähän niitä mahtaa olla myynnissä? Tarkoituksena olisi tehdä 40cm x 60cm kangastaulu.

Vierailija
14.3.

Moi, Uudessa lehdessä juttu mummola moderninistissa olevat ruokapöydän tuolit, mistähän ne on ostettu? Pöytä oli Andrey Worldin Reverse Formvekista.

Vierailija
13.3.

Glorian tilaajana olen pitänyt lehteä laadukkaana naistenlehtenä. Mielikuva romuttui sen vuoksi, että olitte sitten tehneet jutun Martinasta. Harmi. Pitää perua tilaus.

Vierailija
10.3.

Onko vielä nettisivuja, joihin lisätään parhaat lehtitarjoukset? Tarkoitan sellaisia lehtitarjouksia, joihin saa tilaajalahjan kaupan päälle. Kiitos etukäteen vastauksista.

Vierailija
11.3.

Olen jo pidempään pannut merkille, että toimittaja Anna-Kaisa Melvas tuo jutuissaan paljon esille sisustusliike Olkkarin tuotteita. Nyt oli esittelyssä myös Olkkarin pitäjän koti, joka taitaa myös olla myynnissä.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 19968
  • Viestiketjuja yhteensä 620
  • Käyttäjiä yhteensä: 986
  • Uusin käyttäjä: Juuliajohanna