Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Iiris

Hei, sepä se! Jotkut onnekkaat löytävät hylättyjä eurolavoja jostain roksiksien takaa, mutta tietysti kauppojen takapihojen lavojahan ei saa ottaa. Eurolavoja myy esimerkiksi espoolainen J. Woltter: www.woltter.fi. He myyvät sisustuskäyttöön lavoja yksittäin ja hinnat ovat kympistä kahteen kymppiin kappale. Joissakin sisustusliikkeissäkin lavoja on näkynyt, mutta hinnat saattavat sitten kohota korkeammiksi. Olisiko muilla muita hyviä vinkkejä?

Kari-Otso

Tiedä häntä, ärsyttääkö kommenttini, mutta näen eurolavoja vähän väliä eri puolilla keskustaa. Yhdessä jos toisessa talossa tehdään remonttia, ja siirtolavoille kertyy kaikenlaista muutakin kiinnostavaa kuin eurolavoja. Tietty myös puhdasta purkujätettä. Mutta kuinka moni pystyy nostamaan lavat saman tien pakettiautoon ja kurvaamaan saaliin kanssa pois? Helpommin sanottu kuin tehty.

Kari-Otso

Tiedä häntä, ärsyttääkö kommenttini, mutta näen eurolavoja vähän väliä eri puolilla kotikaupunkini Helsingin keskustaa! Yhdessä jos toisessa talossa tehdään remonttia, ja siirtolavoille kertyy kaikenlaista muutakin kiinnostavaa kuin eurolavoja. Tietty myös puhdasta purkujätettä. Mutta kuinka moni pystyy nostamaan lavat saman tien pakettiautoon ja kurvaamaan saaliin kanssa pois? Helpommin sanottu kuin tehty.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat