Vierailija

Moi,

Tähän ketjuun voisi aloittaa keskustelun kotimaan matkailusta.

Meillä tämä poikkeusaika on aiheuttanut sen, että matkailtua on tullut kotimaassakin aikaisempaa vähemmän. Viime kesänä kävimme kuitenkin pari yötä pyörähtämässä Lapissa, Ranualla ja Rovaniemellä. Ranualla kävimme ensin Eläinpuistolla viettämässä oikein mukavan päivän (kuuluu meidän Lapin matkailun joka kertaisiin perinteisiin) ja yövyimme Arctic Guesthouse & Igloosin liikuteltavassa lasi-igluveneessä:

https://arcticguesthouseandigloos.com/fi/iglut/

Tuo igluvene oli kyllä yllättävän upea kokemus ja todellinen majoituselämys. Jopa mielenkiintoisempi, mitä tuo iglumajoitus on talvella. Henkilökunnallekin on annettava täydet pisteet.

Rovaniemellä kävimme sitten napapiirillä ja pajakylään tutustumassa. Tuolla oli huomattavasti Ranuaa hiljaisempaa, eikä minkäänlaista ruuhkaa havaittavissa, mikä on luonnollisesti näin matkailijan kannalta hyvä asia poikkeusaikana. Tähän toki voi vaikuttaa myös vuodenaika. Joka tapauksessa pidän myös näitä käymisen arvoisina paikkoina myös kesäaikaan. Todella kaunis paikkahan tuo napapiiri on, etenkin kun vertaa jatkuvasti remontissa olevaan Rovaniemen keskustaan.

Nyt hieman polttelisi lähteä matkustamaan taas hiihtolomalla, mutta enpä osaa sanoa, uskaltaako?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat