Malli Vilma Bergenheim ja huippukiekkoilija Sean Bergenheim sisustivat saaristohuvilansa amerikkalaiseen Hamptons-tyyliin

Sean, Vilma ja Tyson rakastavat vanhan huvilansa henkeä. Merenpuoleiselta terassilta laskeudutaan portaikkoa suoraan hiekkarannalle.

Vilma ja Sean Bergenheim saneerasivat suvun vanhasta huvilasta itselleen kakkoskodin, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Satavuotias huvila sai pariskunnan käsissä uuden, vanhaa kunnioittavan ilmeen.Lue koko juttu

Malli Vilma Bergenheim ja huippukiekkoilija Sean Bergenheim sisustivat saaristohuvilansa amerikkalaiseen Hamptons-tyyliin

Kommentit (6)

Vierailija

Kyllä itku pääsee kun pilattua huvilaa katsoo! Huikea wanha rakennus valkaistu täysin tyyliin sopimattomasti, mauttomasti, tuhoten kaikki alkuperäinen. Talossa olevassa maalauksessa näkee miten upeiden honkien katveessa arvorakennus ollut ja nyt tällainen pakonomaisesti itseään esille koko ajan tuova pari ja eritoten rouva on kaadattanut kasvillisuuden esiintymislavojensa tieltä, jotta he varmasti näkyvät rakennustensa terasseilta merelle.
Miksei tällaista sabotointia voida estää suojelulla?!🤦‍♀️

  • ylös 28
  • alas 27
Vanhan remontoiti taitolaji

Sama kävi mielessä. Olisi jo luullut, ettei vanhoja rakennuksia enää pilata vetämällä kaikkea valkoiseksi. Näin maalattuja hirsiä ei enää koskaan saa entiselleen. Jutussa sanotaan, että remontti on tehty alkuperäistä kunnioittaen. Kaukana siitä! Näin remontoituja huusholleja ovat sisustuslehdet pullollaan. Itse asiassa ne ja television ohjelmat pitäisi laittaa vastuuseen tällaisesta. Ihmiset, joilla ei ole omaa näkemystä, menevät halpaan.

  • ylös 18
  • alas 25
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aldabra

Todella kaunis talo ja mahtava sijainti lähellä Helsinkiä. Kiitos jutusta, jatkan unelmointia siitä, että joku päivä löytäisin samanlaisen talon vapailta markkinoilta. Usein kun kulkevat sukupolvelta toiselle.

  • ylös 12
  • alas 12
Vierailija

Raikas. Paljon parempi kuin yleiset kesäpaikat ihmisillä: puuta, toista puuta, kolmatta puuta, ryijy seinällä käkikellon vieressä. Huh.

Surullinen tapaus

Eivät selvästikään tiedä arkkitehtuurista mitään. Hieno rakennus pilattu maalilla ja open concept kitchen:llä saarekkeineen. Ehkä nyt muodikasta, mutta luottaisin enemmän vanhan talon arkkitehtiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat