Nämä uudet plastiikkakirgian suosikkihoidot tehdään ilman veistä – selvitimme millaisia, kenelle ja miksi

Plastiikkakirurgian uudet keksinnöt muuttavat tarjontaa nopeasti. Uusissa hoidoissa tarjotaan ultraääntä iholle ja radiofrekvenssiä vaginaan.Lue koko juttu

Nämä uudet plastiikkakirgian suosikkihoidot tehdään ilman veistä – selvitimme millaisia, kenelle ja miksi

Kommentit (3)

Natural woman

Huh, huh. Että tällaiset hoidot ovat new normal. Mihin päälle kolmekymppinen tarvitsee kasvojen muotoilua tai täyteaineita. Näistä ei tule kuin luonnottoman näköisiä ihmisiä, jotka kaikki näyttävät ihan samoilta. Olen + 55 enkä suunnittele minkäänlaista kirurgista toimenpidettä kasvoihini, takapuoleeni tai sukuelimiini. Tällä mennään, mitä on saatu, ja hyvin pidetty.

  • ylös 11
  • alas 6
Vierailija

Asko Salmi on varsinainen liukuhihnalääkäri ja on itse vielä tämän todennut kun kysymys yläluomileikkauksista. Salmi teki minulle yläluomileikkauksen ja jälki oli kyllä liukahihnatyön näköistä. Lisäksi ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeisellä käynnillä näytti n. 10 vuotiaan tyttärensä yläluomikuvia! Ketä kiinnostaa, kun kysymys on potilaan omasta asiasta ja 10 v ei mitään leikkausta tarvitse! Tohtori nyt näytti vain Itse ottamiaan kuvia! Lisäksi en ollut yläluomileikkaukseen tyytyväinen, molempiin luomiin jäi ihmeelliset nahkalärpäkkeet, mutta tohtori oli kyllä heti suosittelemassa otsan kohotusleikkausta. Mitä muuta voi liukuhihnalääkäriltä odottaa! Oli leikkaus mikä tahansa, mistään leikkauksesta ei pitäisi puhua liukuhihnatyönä. Rahat kyllä kelpaa, oli jälki mitä tahansa. En suosittele ko lääkäriä kenellekään, ketkä plastikkakirurgisia toimenpiteitä ovat suunnittelemassa.

  • ylös 13
  • alas 1
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mahtavaa, että hoidot kehittyvät ja tulevaisuudessa ulkomuotoaan voi muuttaa entistä riskittömämmin ja pysyvämmin! Itse olen hoidattanut aknearpiani ja olen tyytyväinen että niille sai tehtyä jotain.

Kauneus on valtaa, eikä se asia muutu kehopositiivisella banderollien heiluttelulla. Ajassa jossa olimme geenilottomme määräämän vartalon vankeja ei ollut koskaan mitään hienoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat