Sisustusarkkitehdin kodin juju on toimistosta lainattu valaistusratkaisu

BETONIPÖYTÄ  on BoConceptin ja ulkokäyttöön tarkoitettu. Pyrhöset asuvat ensimmäisessä kerroksessa, jonne painava pöytä saatiin kannettua. Hanna Pyrhönen verhoili osan ruokapöydän tuoleista kahteen kertaan, ennen kuin oli tyytyväinen lopputulokseen. Myös 1950-luvun nojatuoli on itse verhoiltu. Alkuperäiset väliovet vievät tyttären huoneeseen ja  vanhempien makuuhuoneeseen.

Sisustusarkkitehti Hanna Pyrhönen suunnitteli perheelleen kodin, jonka sydän on avara olohuone. Tummat ovet ja tarkkaan suunniteltu valaistus luovat tyylikkään tunnelman.Lue koko juttu

Kommentit (1)

MikäPrototypedesign?

Tosi hienot noi olkkarin valaisimet. Tuleeko valo noista epäsuorasti katon kautta vai miten? Prototype Designiä en löytänyt googlella, joten saisikohan jostain tuollaisia vastaavia valaisimia?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat