Leena Harkimo: ”Pigmentoinnit antavat kasvoille ilmettä”

Leena Harkimon, 52, suosikit kauneudenhoidossa ovat Alorée-ihonhoitosarjan puhdistustuotteet ja Kanebo Sensai 38 -ripsiväri.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset puhuvat kauneudesta ja ovat kuvassa ilman meikkiä.

Lue koko juttu

Leena Harkimo: ”Pigmentoinnit antavat kasvoille ilmettä”

Sivut

Kommentit (23)

Ihmeissään

Mielenkiintoista, että kestopigmentointi ei olisi meikkausta. Onks se vaan mussa, mutta ajattelen meikkaamisen olevan piirteiden korostamista tai häivyttämistä. Jos laitat ripsiin kestovärjäyksen tai ripsilisäyksiä, muuttuuko se naturelliksi, koska et tee sitä purkista itse??

  • ylös 16
  • alas 10
Raisku

Olen aina pitänyt Leena Harkimoa älykkäänä ja humaanina ihmisenä, lisäksi hän on edustava ja aina tyylikäs. Mutta turkisten kanssa pelleily vei ison osan arvostuksestani, miten kukaan voi käyttää niin julmalla tavalla tuotettuja asusteita ? Nykypäivänä kun tietoa on siitä miten noita eläimiä kohdellaan. Surullista.

  • ylös 16
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tää asettaa myös lehden outoon valoon. Otsikossa meikkausta ja juttu onkin eläinrääkkäyksen mauton puolustuspuhe. Millainen toimitus toimii näin? Moninkertainen eettinen virhe. Plus junttia. Tyylitajutonta.

Kuten vanhanaikainen isäni sanoi: "turkiksia kantavat vain huorat ja rouvat, joiden miehet niiden huorien kanssa heitä pettävät. En tajua miten kukaan nainen kehtaa kadulla kulkea turkiksessa."

Mulle turkiksen kantaminen on viesti siitä, että on itsekäs, turhamainen ja julma. Ja juntti. Ei muuta.

  • ylös 15
  • alas 11

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat