Leena Harkimo: ”Pigmentoinnit antavat kasvoille ilmettä”

Leena Harkimon, 52, suosikit kauneudenhoidossa ovat Alorée-ihonhoitosarjan puhdistustuotteet ja Kanebo Sensai 38 -ripsiväri.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset puhuvat kauneudesta ja ovat kuvassa ilman meikkiä.

Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Turkisakka....:(

Eläinten murhaaja saa lisätienastia...et ole minkään näköinen...ei sua pue Harkimo pigmentit eikä mitkään...Sinä olet ruma ihminen sisältä se ei näytä edes ulkopäin nätiltä...Turkis on murhaa...mene sinä häkkiin istumaan...katotaan miltä näytät...:(

Aurora

Syön tarhattua kanaa (=broileria), tarhattua kirjolohta ja tarhattua siikaa, myös sikalassa kasvatettua sikaa, laiduntavaa lehmää ja vuohta. En koe niiden nahkan käyttöä lihan syöntiä pahempana. Sen vuoksi pidän päälläni minkin, ketun ja karakul-lampaan turkiksista tehtyjä vaatteita. Ne ovat ekologisia toisin kuin öljylähtöiset tuotteet. Kuten vyötärölle päättyvät toppajakut: väärä materiaali, kelvoton malli, toki trendikäs, mutta munuaisten korkeudella ihmisen selkä jää paljaaksi. Pidemmätkään toppatakit eivät säästä luontoa, kun ne on tehty öljystä.

Ihmeissään

Mielenkiintoista, että kestopigmentointi ei olisi meikkausta. Onks se vaan mussa, mutta ajattelen meikkaamisen olevan piirteiden korostamista tai häivyttämistä. Jos laitat ripsiin kestovärjäyksen tai ripsilisäyksiä, muuttuuko se naturelliksi, koska et tee sitä purkista itse??

Raisku

Olen aina pitänyt Leena Harkimoa älykkäänä ja humaanina ihmisenä, lisäksi hän on edustava ja aina tyylikäs. Mutta turkisten kanssa pelleily vei ison osan arvostuksestani, miten kukaan voi käyttää niin julmalla tavalla tuotettuja asusteita ? Nykypäivänä kun tietoa on siitä miten noita eläimiä kohdellaan. Surullista.

Vierailija

Tää asettaa myös lehden outoon valoon. Otsikossa meikkausta ja juttu onkin eläinrääkkäyksen mauton puolustuspuhe. Millainen toimitus toimii näin? Moninkertainen eettinen virhe. Plus junttia. Tyylitajutonta.

Kuten vanhanaikainen isäni sanoi: "turkiksia kantavat vain huorat ja rouvat, joiden miehet niiden huorien kanssa heitä pettävät. En tajua miten kukaan nainen kehtaa kadulla kulkea turkiksessa."

Mulle turkiksen kantaminen on viesti siitä, että on itsekäs, turhamainen ja julma. Ja juntti. Ei muuta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat