Kommentit (5)

Rikka Juntala

Tämäkö surullinen joukko edustaa suomalaista parhaimmillaan? Olen totaalisen järkyttynyt. Onko niin,ettei tässä maassa ole jäljellä yhtään tyylikästä ihmistä? Jos on,niin nähtävästi karttavat kaukaa tuollaiset tilaisuudet...Ei yhtään hyvin leikattua tukkaa,ei yhtään tyylikästä asukokonaisuutta. Käherrettyjä hiuksia,liikaa meikkiä,sotkuista pukeutumista. Huomion tavoittelu ja liikaa yrittäminen ei ole tyyliä,se on säälittävää.

kutsuvieras

No höpö höpö, oli ilo katsella noin tyylikkäitä juhlavieraita! Kuten aina, joukkoon mahtuu myös pari ...persoonallisempaa pukeutujaa, mutta onhan yleisilme todella style!

Keisarin uudet vaatteet(ko)?

Venetsialaisnaamiot päähän ja karnevaali on valmis... Jos tavan tallaaja esiintyy jossain juhlassa liian ison laukun, väärän väristen sukkien/kenkien/muiden asusteiden kanssa, tyylipoliisi Sykkö on osoittamassa soo soo sormella, ei näin. Mutta "ilmainen" samppanja antaa näköjään luvan pukeutua kuinka tahansa. Ja onhan sentään kysymyksessä Gloria Fashion Show, jossa wanna-be ja b-luokan julkkiset saavat esiintyä, kunhan edes jotain on päällä. Jos joku herrashenkilö olisi saapunut paikalle raksamiehen kamppeissa, se olisi varmaan julistettu tulevan pikkujoulusesongin must -puvuksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat