Vapaaottelija Makwan Amirkhani muutti asumaan salille: ”Voitte odottaa minulta vain menestystä”

Vapaaottelija Makwan Amirkhani muutti asumaan salille: ”Voitte odottaa minulta vain menestystä”

 Vapaaottelu-uran jälkeen suunnittelee palaavansa Suomeen ja perustavansa nuorille treenisalin Helsinkiin.

Vapaaottelijatähti on yhtä räväkkä kehässä kuin somessakin.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Sirpan lounastunti

Johan mamu vitsin murjaisi. Pelkkä piirinmestaripainija joka ei pärjännyt realistisessa urheilussa niin huijaa nyt suomalaisia noilla UCF haihatteluillaan

Todetaan faktat täältä, katso myös Amirkhanien rankat seksuaalirikosten tuomiot tuomioistuimista http://amirkhanmakwan.blogspot.fi

Kuvassa ylhäällä Imad Amirkhan, tuomittu alaikäiseen sekaantuja ja seksuaalirikollinen, hän myös ollut painija. Seuraavassa mainitun Makwan Amirkhanin veli.

Makwan Amirkhan on maahanmuuttaja joka elää suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella. Amirkhan yritti päteä aiemmin urheilun parissa, mutta ylsi ainoastaan painijana aikuisten piirinmestariksi.Virallisen painiurheilun korkeimmalle miesten SM- korokkeelle turkulainen kurdi ei koskaan noussut. Amirkhanin hermostolliset ja mielenterveysongelmat puoltavat pitkältäkin juoksulta sen lausunnon että hän ei olisikaan koskaan menestynyt ja selviytynyt voittajaksi aivan oikeassa ja virallisessa painiurheilussa.

Amirkhan valitsi käyttövoimakseen keltaisen lehdistön, median vääristävän voiman ja skandaalit, vastineeksi koska ei pärjännyt realistisessa urheilussa. 

Amirkhanin makeilun teema on UFC. Todettakoon että kyseinen epävirallinen UFC on pelkkää viihdettä ja showta missä ostetaan voittajat ja maksetaan häviäjät. 

Kansainvälinen virallinen Olympiakomitea ei edes tunnusta UFC:ta urheiluksi sen epäeettisyyden ja liikuntakasvatuksellisten epäjohdomukaisuuksien johdosta

UFC edustaakin liikunnan pimeää puolta, ostettuja ja maksettuja tuloksia,vedonlyöntejä, dopingia ja pullistelua. Kaukana oikeasta urheilun ja olympian tarkoituksesta.

Makwan Amirkhan on realistisesti huono häviäjä joka ei menestynyt molskilla ja päätyi siksi korostamaan surkeaa egoa keinotekoisilla virityksillä ja samalla skandaalin hakuisuuksillaan polkaisemaan paskaan koko virallisen ja arvokkaan kamppailu-urheilun maineen.

Median vääristävä voima on tehnyt lisäksi Amirkhanista täydellisen kusipään. Tutustu aiheeseen myös tästä 

Hän on nyt osallisena pahoinpitelyjupakassa veljensä kanssa, se sama veli joka on tuomittu seksuaalirikollinen ja alaikäiseen sekaantuja  Tutustu aiheeseen tästä ole hyvä

Turun Sanomien uutinen kyseisestä tuomiosta tässä

Katsokaa näin sairas mies on kysymyksessä. Pahoinpiteli toisen asuntoon ilmestyneen kutsumattoman vieraan, otti siitä kuvan ja laittoi facebookiin. Katso tästä 

http://makwan-amirkhan.blogspot.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
viikon teemat

Ettekö muka tienneet totuutta tästä haittamaahanmuuttajasta eli "matusta" joka huijaa hyväuskoisia suomalaisia ja aiheuttaa ylimääräistä työtä viranomaisille rikoksillaan

Taustoja: http://amirkhanmakwan.blogspot.fi/2017/03/osa-10-lahikuvassa-makwan-amir...

Makwan Amirkhan on maahanmuuttaja joka elää suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella. Amirkhan yritti päteä aiemmin urheilun parissa mutta ylsi painiurheilussa ainoastaan aikuisten piirinmestariksi. Virallisen painiurheilun korkeimmalle miesten korokkeelle tämä turkulainen kurdi ei koskaan noussut. Oman osansa kertoo myös Amirkhanin mielenterveydelliset sekä hermostolliset ongelmat ja häiriöt joiden johdosta hän ei olisikaan koskaan menestynyt ja selviytynyt voittajaksi virallisessa ja realistisessa painiurheilussa.

Amirkhan hakikin käyttövoimakseen keltaisen lehdistön, median vääristävän voiman ja skandaalit sekä kuvitteellisen todellisuuden, vastineeksi koska ei pärjännyt realistisessa urheilussa. Polkaisten samalla paskaan koko realistisen painiurheilun imagon ja maineen, pohjamudista pitää varmasti huolen myös törkeistä seksuaalirikoksista sekä alaikäiseen sekaantumisesta tuomitun veljen maine.

Amirkhanin makeilun teema on UFC. Todettakoon että UFC on pelkkää viihdettä ja showta. Kansainvälinen virallinen Olympiakomitea ei edes tunnusta UFC:ta urheiluksi sen vahingollisuuden sekä liikuntakasvatuksellisten epäjohdonmukaisuuksien takia. Jokainen kun voi virittää häkkitappelut mihin tahansa maailman kolkkaan maksaa osallistujat ja hankkia näkyvyys sekä rahastaa show:lla. UFC on kaukana urheilun syvimmästä olemuksesta sekä Olympian hengestä.

Vuoden kusipää" tittelin saamiseksi täytyy olla näyttöjä, toteutuuko näytöt Amirkhanin kohdalla ja miten. Todettakoon että Makwan Amirkhani on urheilun mätämuna, surkea häviäjä joka ei menestynyt virallisella sektorilla ja valitsi siis keinotekoiset viritykset pönkittääkseen huonoa egoaan. Lisäpisteet kusipäsiyydelle antaa myös törkeästä seksuaalirikoksesta tuomittu veli ja siitä maine nimittäin samat geenit himot ja halut ne jylläävät Amirkhanien jokaisessa kusipää veljeksessä.

Kirsikkana kakussa Vuoden kusipää tittelin myöntämiselle Amarkhanille on se että hän on osoittanut piittaamattomuutensa lakien ja asetusten noudattamisessa. 

Amirkhani on nyt osallisena vieraaseen mieheen kohdistuneessa pahoinpitelyjupakassa yhdessä alaikäiseen sekaantuneen pedofiili veljensä kanssa katso uutinen tästä ja riemastu 

https://makwanmatuamirkhan.blogspot.fi

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat