Sisustajat, auttakaa! Mitä tekisitte tälle eteiselle?

Oletko innokas sisustaja? Onko sinulla hyviä ideoita? Auta lukijaamme ratkaisemaan eteisensä sisustuspulmat, niin voit voittaa setin ihania designpesuaineita.Lue koko juttu

Sisustajat, auttakaa! Mitä tekisitte tälle eteiselle?

Sivut

Kommentit (23)

Sussu

Ihan ekana maalaisin nuo puun väriset osat joko valkoiseksi tai harmaaksi, rappusten alle tai noihin pysty puihin koukkuja seinään lasten repuille yms, mahdollisesti uusisin säilytyskaapiston toimivammaksi, lipasto pois tilalle ehkä jokin pieni arkun tyylinen mihin saisi sisälle tavaraa jemmaan. Likaa hylkivä matto.

  • ylös 30
  • alas 25
Mariko

Kaappeihin peililiukuovet, pystynaulakko nurkkaan, jossa nyt pieni penkki. Portaiden alle säilytys kausivaatteille ja muille ei käytössä oleville, esim ritiläkorit. Lipasto pois portaiden edestä, ja tilalle  penkki, jossa olisi hyvä pukea, penkin alle mahtuisi laatikoita, joissa säilyttää asusteita. Portaiden puitteet valkoisiksi kaikki. Kaikille lapsille omat korit, joihin kypärät, pipot, hanskat voi heittää. Jos vasemmalla puolella ehjää tilaa, niin kenkäkaapit esim niitä ikealaisia, seinä vaikka täyteen ja taas jokaisella oma tila kengille. Myös lipasto tai muu laskutila vasempaan reunaan, johon päälle peiliä, viherkasvi, kehystä, koriste-esinettä... Ja matto uusiksi, koko eteisen kokoiseksi tai sitten vaan oven eteen.

  • ylös 25
  • alas 20
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Huikeita ideoita täällä! Vaikka tää kisa on jo loppunut niin hyviä ideoita silti voi edelleen poimia ja jakaa.

Mun idea on maalata tuo valkoiseksi uudestaan, kaikki turha pois, pelkästään joku kiva nojatuoli ja naulakko ja kenkäkaappi. Sit tunnelmaa luova pehmeä valaisin lattialle tai seinään.

Sit muutama kiva oma printti seinään. Omat kuvat seinällä antais persoonallista ilmettä ja tunnelmaa jo eteisessä tulijalle, tulis fiilis, että nyt tullaan jonku kotiin, ei mihinkään asuntoon. Täällä lisää noista printeistä: http://alennushirmu.vuodatus.net/lue/2016/01/halvimmat-digikuvat-saa-net...

Netistä tilaamalla saa myös tosi isoja printtejä. Muista että turha yrittää isoa printtiä kännykuvasta: mitä isompi kuva, sitä parempi laatu pitää kuvassa olla.

  • ylös 11
  • alas 11

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat