Sisustajat, auttakaa! Mitä tekisitte tälle eteiselle?

Sisustajat, auttakaa! Mitä tekisitte tälle eteiselle?

Oletko innokas sisustaja? Onko sinulla hyviä ideoita? Auta lukijaamme ratkaisemaan eteisensä sisustuspulmat, niin voit voittaa setin ihania designpesuaineita.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Liinukka

Pikku naulakon alle senkki, jonka päällä saa vedettyä kengät jalkaan ja jonka uumeniin saa siististi piiloon esimerkiksi kypärät. Portaiden alle kauniit mittojen mukaiset laatikot, jonne voi tavaraa jemmata. Kurakaukalo eteiseen ja sinne syksysäällä lasten tossut heti, niin kura ei kulkeudu peremmälle.

Vierailija

uusi liukuovikaapisto peilillä  ja kaikki vaatesäilytys sinne sisään. Siihen perään muutama siisti koukku alhaalle, jotta lapset saisivat käyttötakit itse ripustettua. Rappujen alle laittaisin mahdollisimman paljon kenkäkaappeja ja hyllyn, johon koreja pipoja ja hanskoja varten, joita lapsiperheessä on paljon. Tarvittaessa eteen kaunis verho. Hyvä laadukas, kuraa hylkivä matto. Oik. Pystynaulakko, vieraiden takeille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
KiiaKaro

Portaiden alle vinolle seinälle teetetty kenkäteline/lipasto, johon lapset laittavat omiin lokeroihin kengät/muut tavarat.
Toiselle seinälle portaiden alle koukut menemään korkeus järjestyksessä, jotta pienimmätkin yltävät omaan naulaansa. Mahdollisesti verho peittämään vähän näkymää sinne alle, vedettynä esim toiseen reunaan 'solmimisnauhalla'.
Lipaston tilalle penkki, jonka alla säilytyslaatikot. Mahdolliset muut ulkotamineet sinne.
Normi vaatetangon alle voi itse nikkaroida valkoisen kenkätelineen tai ostaa sopivan. Jolloin kenkiä saadaan kahteen riviin alas ja yhdelle riville ylemmäs.
Jos/kun tarvetta tasolle mihin aikuiset voivat laskea pienet tavarat niin kaapistorivin ja seinän väliin kapeat sisustus tikkaat hyllyillä.
Suuri ja laadukas matto sekä perheelle sopiva värimaailma sitoo tilan yhtenäiseksi.

Johanna

Maalaa puiset kaiteet matta valkoseksi, vaihda vaatekaappeihin uudet harmaat siistit kahvat. Osta vaalea mutta ei valkosta mattoa. Pieni penkki pois kaapin kulmasta. Portaiden alukseen voisi tehdä itse pieni ovi jossa säilöä tavaroita. Lipasto voisi olla tossa mutta sen voisi maalaa/teippaa esim kiiltävän valkoseksi ja siihen tarjotin jossa olisi kynttilöitä kolme eri kokoa ja vaikka pieni kukka asetelma.

Sussu

Ihan ekana maalaisin nuo puun väriset osat joko valkoiseksi tai harmaaksi, rappusten alle tai noihin pysty puihin koukkuja seinään lasten repuille yms, mahdollisesti uusisin säilytyskaapiston toimivammaksi, lipasto pois tilalle ehkä jokin pieni arkun tyylinen mihin saisi sisälle tavaraa jemmaan. Likaa hylkivä matto.

Mariko

Kaappeihin peililiukuovet, pystynaulakko nurkkaan, jossa nyt pieni penkki. Portaiden alle säilytys kausivaatteille ja muille ei käytössä oleville, esim ritiläkorit. Lipasto pois portaiden edestä, ja tilalle  penkki, jossa olisi hyvä pukea, penkin alle mahtuisi laatikoita, joissa säilyttää asusteita. Portaiden puitteet valkoisiksi kaikki. Kaikille lapsille omat korit, joihin kypärät, pipot, hanskat voi heittää. Jos vasemmalla puolella ehjää tilaa, niin kenkäkaapit esim niitä ikealaisia, seinä vaikka täyteen ja taas jokaisella oma tila kengille. Myös lipasto tai muu laskutila vasempaan reunaan, johon päälle peiliä, viherkasvi, kehystä, koriste-esinettä... Ja matto uusiksi, koko eteisen kokoiseksi tai sitten vaan oven eteen.

Vierailija

Huikeita ideoita täällä! Vaikka tää kisa on jo loppunut niin hyviä ideoita silti voi edelleen poimia ja jakaa.

Mun idea on maalata tuo valkoiseksi uudestaan, kaikki turha pois, pelkästään joku kiva nojatuoli ja naulakko ja kenkäkaappi. Sit tunnelmaa luova pehmeä valaisin lattialle tai seinään.

Sit muutama kiva oma printti seinään. Omat kuvat seinällä antais persoonallista ilmettä ja tunnelmaa jo eteisessä tulijalle, tulis fiilis, että nyt tullaan jonku kotiin, ei mihinkään asuntoon. Täällä lisää noista printeistä: http://alennushirmu.vuodatus.net/lue/2016/01/halvimmat-digikuvat-saa-net...

Netistä tilaamalla saa myös tosi isoja printtejä. Muista että turha yrittää isoa printtiä kännykuvasta: mitä isompi kuva, sitä parempi laatu pitää kuvassa olla.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat