Leena Harkimo: ”Pigmentoinnit antavat kasvoille ilmettä”

Leena Harkimon, 52, suosikit kauneudenhoidossa ovat Alorée-ihonhoitosarjan puhdistustuotteet ja Kanebo Sensai 38 -ripsiväri.

Glorian Paljaana-sarjassa tunnetut naiset puhuvat kauneudesta ja ovat kuvassa ilman meikkiä.

Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Ketut

Niinpä, kiirettä pitää kidutettujen ketunraatojen kanssa touhuillessa. Onko tuo Leena sitten sellainen ihan oikea kettutyttö, muuthan on vaan ihan harrastelijoita....

Vierailija

Turkisteollisuus on Suomen häpeätahra ja Harkimo on sen äänitorvi nro 1. Toivottavasti media ymmärtää miksi hän roikkuu naistenlehdissä antamassa totuutta vääristeleviä lausuntoja sitä kuinka "modernit naiset nykyään rakastavat turkiksia" .

Raija

On kyllä vaikea ymmärtää turkisten puolestapuhujia tähän maailman aikaan, kun jo kaikki olemme nähneet sen karun todellisuuden jossa tarhatut eläimet lyhyen elämänsä viettävät.  Hävettää ja surettaa. 

Raija

Onhan se hienoa, että Leena Harkimo pystyy hoitamaan herkkää ihoaan ja samanaikaisesti markkinoi häkkieläinten päältä revittyä nahkaa :(

Turkis on murha

Ihan sama tuli mieleen; Harkimo ilmoittaa olevansa herkkäihoinen mutta ei saa yhtään näppyjä naamaan vaikka on Turkistuottajilla töissä. 

tyylisti

Surullista. Yksi teko muutti mielipiteeni ihmisestä, jota aikaisemmin olin pitänyt järkevänä, tuntevana ja älykkäänä. Miksi lähti mukaan bisnekseen, joka selkeästi edustaa menneen maailman arvoja:  sorron ja typerän turhamaisuuden tukemista. 

Auli

Kuinka kukaan, siis kukaan, voi puolustaa turkiksia?! Täysin vastuuton ja turha toiminta pitää saada loppumaan myös Suomesta - kuten kaikista muistakin maista, jossa sitä tehdään. Siinä olisi lobbausta kerrakseen, josta voi olla ylpeä. Harkimon tehtävä on turkisten myynnin edistäminen - siitäkö hän haluaa jäädä muistiin jälkipolville? 

Vierailija

Me Naisissa on ollut nyt useampi juttu Harkimoista. Miksi? Onko tästä lehden linjasta jotain pääteltävissä? Joudun tekemään nyt omat johtopäätökset.

Hannes

Me Naiset menee meidän perheessä boikottiin, koska piilokeinoin markkinoi turkisteollisuutta Harkimon kautta.  Ihan sama mitä kauneuskeinoja tämä nainen yrittää käyttää, ei kaunistu millään tuollainen eläinrääkkääjä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat