Ystäväni Marianne Harjula on kersantti ja hän osaa heittää miehiä olan yli, kirjaimellisesti. Hänen takia nauran vähän lujempaa, itken vähän vähemmän ja hymyilen paljon enemmän.

Elämä on kuin keinu; joskus se vie meitä ylöspäin, sitten taas alaspäin. Meistä kuitenkin aina toinen vetää tai työntää.

Marianne ajattelee asioista ensin hyvää. Hänestä positiivinen elämänasenne ja ilo on hyvä säilyttää. Meillä on molemmilla lasi aina puoliksi täynnä.

Marianne on Pohjaanmaalta, Laihialta lähtöisin; sotilasarvoltaan kersantti ja se kertoo hänestä paljon. Hän on asunut Israelissa ja Kuwaitissa; ollut yrittäjä 15 vuotta ja tekee juontotyötä päätyökseen erilaisissa livetapahtumissa. Syksy tuo hänelle uusia haasteita, sillä hän ryhtyy myös puhujan alalle. Marianne on huippuhyvä puhuja -mutta myös kuuntelija.

Yksi sielu kahdessa ruumiissa. <3

Parasta ystävyydessä on kun voi olla yhdessä sanomatta sanaakaan ja kuitenkin hiljaisuus sanoo kaiken.

Tänään on hyvä päivä.

www.marianneharjula.com

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on

#ystävyys #marianneharjula #juontaja #parasjuontaja

Kommentit (0)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat