Ei kannata pelätä tehdä jotain uutta; kannattaa muistaa, että amatöörit rakensivat Nooan arkin ja ammattilaiset Titanicin..

Joskus pienellä muutoksella, jostakin vanhasta tulee uutta ja jopa parempaa. Viimeksi kun tein banaanilettuja, niin poltin ne lähes kokonaan. Paistinpannulla lämpö tulee vain alhaalta päin, jolloin banaani-munaseos ei paistu tasaisesti; päätin kokeilla uunia.

Raaka-aineet: 3 banaania ja 6 munaa.

Jotta letut eivät olisi aivan liian terveellisiä, raastoin päälle vähän Fazerin sinistä suklaata, jonka lisäsin pannukakun päälle uunissa, vähän ennen kuin se oli valmis.

Söimme banaanipannareita paksun turkkilaisen jugurtin, mustikoiden ja mansikoiden kanssa. Sekoitin banaanit ja kananmunat keskenään sauvasekoittimella, niin että osa banaaneista jäi sattumiksi.

Kun on kerran tehnyt sen uunissa, niin ei ole paluuta paistinpannuun.

<3, Tua

- Koti on siellä missä sydän on.

#banaaniletut #banaanipannukakku #gluteeniton #sokeriton

Kommentit (7)

Nam

Mä oon lisännyt banaaniin ja munaan vielä kookoshiutaleita sekä chiansiemeniä, täytyy kokeilla uunissa ensi kerralla!

Vierailija

Kiitos! Täytyy kokeilla. Mulla on aina ollut ongelma se pannun kanssa, että meinaavat väkisin palaa :)

Seuraa 

Tua Backman on seurapiirikasvo, yrittäjä ja kolmen lapsen äiti, joka rakentaa paritaloa kolmen kilometrin päähän Helsingin keskustasta. Tämä blogi kertoo raksaprojektista ja vauhdikkaasta elämästä rakentamisen ympärillä.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat